Goede deals

Jammer dat de levertijd niet is aangehouden, heeft veel langer geduurt en kon de klas niet op tijd klaren.

Altijd top aanbiedingen

Perfecte dienstverlening. Van de eerste stap tot de levering van de bestelling.

Geen enkel minpunt, goede prijs leuk en degelijk product

Steeds goede ervaringen

Snelle levering goede kwaliteit van product

Gewoonweg een top site

Alles dik ik orde, goede kwaliteit in een snelle levering. Gewoon top

toppie het is binnen 3 werkdagen bezorgt

ik ben goed op de hoogde gehouden door jullie en ook door post nl heeft ook een dikke duim verdiend

Zeer snelle levering en zeer prijs gunstig.

Betrouwbaar

Heel snel binnen

snel en goed

bestellen en achterover leunen tot al t moois binnen komt. zo makkelijk

Vandaar nog 1besteld

Duidelijke info

Twee dekbedden besteld, werden later geleverd dan tijdens bestelproces werd aangegeven, maar ik werd hier netjes over geïnformeerd en de dekbedden werden iets later netjes bezorgd. Dekbedden uitgepakt en zijn van goede kwaliteit. Blij mee!

Al de artikelen dat ik heeft gekocht bij jullie voldoet aan mijn verwachtingen. Zeer tevreden.Artikelen zeer goede kwaliteit.

Makkelijk besteld, snelle levering

De site is heel vlot te navigeren. Ook het afronden van de bestelling loopt vlot. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer het pakket wordt verstuurd en dit is zelfs sneller aangekomen dan gezegd. Product was ook helemaal top.

Prima webshop

Alles is altijd in orde.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Volledig tevreden

Artikelen die ik heb gekocht zeer tevreden over.

Werkt na oplaadproblemen

Geen erg in gehad dat de accu , van muggenvanger, nog opgeladen moest worden. De eerste vlieg na een paar uur gevangen .

Lekkere koffie

Mijn Lievelingskoffie snel besteld, betaald en nu wachten op een lekker bakje

Prima afgeleverd

Nu wachten wat de kwaliteit is.

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop

Ik vind alleen niet zo fijn dat ik telefonisch contact kan opnemen met de klantenservice van voordeelvanger voor de rest ben tevreden.

Goed geleverd

Maat goed redelijk snel geleverd kleuren conform de tekening

Verrassend snel bezorgd

Had mijn bedenkingen omtrent de snelheid van leveren en kwaliteit Product maar beiden overtroffen mijn verwachting Harry

Probleemloos geleverd en volledig naar wens

Ook deze bestelling werd vlot en zoals beloofd geleverd Enige opmerking, er verscheen bij de bestelling een code voor gratis levering maar die kon ik nergens ingeven. Betalen voor levering vind ik ook geen probleem maar laat wel dat aanbod gratis weg

Prima spul, voor een mooie prijs. Klantenservice oké, maar geen haast

Hele leuke vogeldoosjes! Net de zwitscherbox, maar dan voor 1/3 van de prijs. Qua levering ook prima, maar toen er 1 te weinig werd geleverd duurde t even voordat de klantenservice de vergeten box opstuurde (totaal 5 dagen), maar prima contact verder.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren