Pluspunten

Sneller geleverd als gepland

Pluspunten

levertijd zoals aangegeven

Pluspunten

vlot, correct, goede bereikbaarheid

kwaliteit flora niet altijd oké, koop ik niet meer

Pluspunten

Snelle levering. Goede verpakking

Heb ik niet

Pluspunten

goede en snelle service, ook bij het terug sturen bij een defecte levering of geld terug storting aan klant.

Pluspunten

Prima service.

Weet ik niet.

Pluspunten

Duidelijk en betalen met after pay.

Pluspunten

Goede verpakking en snelle levering

Pluspunten

Prijzen zijn ok. Kwaliteit ook (tot hiertoe). En zeer boeiend vooral de veiling. De site zelf zeer duidelijk.

Laat de bestellingen meer samenkomen, dit scheelt ook voor ons in de transportkosten en misschien vanaf een bepaald bedrag gratis verzending. Dit geeft voor mij een beter gevoel om te kopen bij jullie !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

De moeite niet doen om dubbel betaalde betalingen terug te betalen

Pluspunten

Op Wo, 5 Dec at 3:19 PM , J.J.M. Juurlink schreef: Hallo Nathalie , Bedankt voor je snelle reactie. Persoonlijk ben ik niet zo bedreven in het kopen via de computer (gezien mijn leeftijd 65 jaar) , maar ik leer steeds meer en vergeet ook wel eens iets aan te vinken of in te vullen. Nathalie jij hebt dit probleempje voor mij perfect en klantvriendelijk opgelost ! Mijn dank is groot , J.J.M. Juurlink Op 4-12-2018 om 10:52 schreef VoordeelVanger.nl: Beste klant, Hartelijk dank voor uw bericht. Hierbij delen wij u mede dat u de kortingscode kunt invullen in het winkelmandje. rechts onder het overzicht van uw bestelling staat 'cadeaubon?'. Hier kunt u uw kortingscode invullen. LET OP! Druk wel op 'cadeaubon toepassen'. De korting zal direct verrekend worden. Hierbij delen wij u mede dat de korting alsnog is toegevoegd aan uw bestelling. Het teveel door u betaalde bedrag wordt binnen 14 dagen bijgeschreven op uw rekening. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. ---------------------------- Met vriendelijke groeten, Nathalie | VoordeelVanger.nl - International Trade Concepts B.V.

Levertijd is wel lang ! (geschat 12 dagen)

Pluspunten

Hartelijk dank voor jullie snelle en zéér klantvriendelijke reacties ! Ik had een klacht ingediend omdat ik dacht dat mijn pakje niet toegekomen was. 'S avonds kreeg ik reeds van jullie een mail met excuses én de melding dat het bedrag zou teruggestort worden - wat snel en zéér klantvriendelijk was !! De volgende morgen bleek het pakje reeds méér dan een week ervoor toegekomen te zijn maar belandde op een verkeerde dienst binnen het bedrijf waar ik werk. Ik heb jullie onmiddellijk hiervan op de hoogte gebracht maar het geld was reeds gestort ! Ik heb het door jullie terug gestortte geld zelfs mogen houden als sinterklaascadeau - WAT EEN SERVICE !!! Een dikke pluim !!!

Pluspunten

bestellingen worden op tijd geleverd ik zal dit bedrijf aanbevelen

alles is prima in orde niets aan veranderen

Pluspunten

Correcte levering

De vaste verzendkosten van 6.95 € aanpassen aan de prijs van het artikel dat wordt verzonden. Je betaald soms bijna evenveel verzendkosten als de waarde van het artikel. Daardoor wordt afgezien van een aankoop.

Pluspunten

Mijn stofzuiger was defect. Het bedrijf zorgde voor een nieuwe zonder poespas. Puike service!

Pluspunten

Snelle aflevering, goede hulp door de klantenservice!! Ik beveel VOORDEELVANGER aan!!

Pluspunten

veel korting

snellere levering

Sneller leveren