alles was in orde

werkte perfect maar vraagt me af of ik mugen lokmiddel apprt kan bestellen

eenvoudig te bestellen

Producten zijn eenvoudig te bestellen, jammer dat je niet verschillende items in één keer kan bestellen. Nu ben ik twee keer verzendkosten kwijt. Jammer.

Prettig

Hallo Mijn ervaring met Voordeelvanger is Top bestellen en bezorgen zonder problemen fijne producten voor een fijne prijs kan het iedereen aanraden Groetjes Yvon .

Goed materiaal, op tij gelelverd

Goed verpakt, werkt goed eenvoudig in elkaar te zetten, kortom heel duidelijk allemaal

Top en correct

Alles vlot verlopen

Snelle levering ,goed product.

Mijn ervaring, goede spullen, goede levering en alles voor een betaalbare prijs.

Vrij snelle levering

Vrij snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket verzonden wordt en wanneer het zal geleverd worden. Persoonlijk vind ik het spijtig dat het niet vanaf een bepaald bedrag gratis verstuurd wordt. Ik heb hier wel al veel besteld. Telkens tevreden van de kwaliteit. Maar dus ook al veel verzendkosten betaald

Fantasties

Snelle levering goede prijs

Levering eerder dan verwacht

Geweldig!

Al veel bestellingen gedaan, allemaal super. Service is geweldig, ook het contact met de klantenservice.

Vlotte levering en het artikel was precies zoals bedoelt.

Prima eerste ervaring.

Tevreden

Was snel gegaan

Hele handige aanbiedingen, voor lage prijzen!

Van Voordeelvanger zie ik in de nieuwsbrief hele handige aanbiedingen voorbijkomen. Gewoon dingen die je altijd wel kunt gebruiken, of die regelmatig moeten worden aangevuld, zoals vaatwastabletten e.d. En dat voor prijzen waarmee je veel voordeliger uit bent dan wanneer je het in de winkel zou moeten kopen. En áls het een keertje niet uitkomt, kun je het eventueel achteraf betalen, wat ook soms heel goed van pas komt!

Mooi produkt voor dit geld

parasol was makkelijk te monteren en ziet er goed uit

Goede producten

Parfait.

Commande passée. Livraison en 2 jrs et hyper satisfait. Très bon produit.

Prachtige parasol, snel geleverd.

Minnie kettingzaag

Zeer tevreden over de zaag en het leveren.

Alles verlopen volgens afspraak.

Mooi artikel van prima kwaliteit.

Leuk item, snelle levering

Leuke producten, snelle levering

Een hele goede en snelle service ik raad deze site aan.

Alles ok prima levering met alles content

Alles ok

Ze doen wat ze beloven

Bij elke bestelling weet je dat er een snelle levering op volgt.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren