Vlotte levering

Mooi keuze met een een mooie prijs. En dan nog snel gzleverd

M'n ervaring is prima

Vlotte levering

Product in orde en vlotte levering

Duidelijke product omschrijving en komt overeen met beschrijving

Zie boven

Alles oke

Alles volgens uitleg en afbeelding Prima

Leuke producten

Leuke producten, schappelijke prijzen en snelle toezending

Levering snel

Snelle levering en zoals beschreven op de webpagina. Bij een leuke aanbieding kom ik zeker weer terug.

bESTELD, GELEVERD IN 3 DAGEN!

Snel, voordelig en correct.

Prima service en snelle levering!

Snelle levering en prima service!

Zeer positief

Ik heb al geregeld wat gekocht bij Voordeelvanger maar is altijd positief ontvangen. Kwalitatief en prijstechnisch zit het wel goed.

altijd tevreden over de producten

over de producten niets dan lof. over de pakjesdienst is er wel wat ontevredenheid. meerdere keren als post nl moet leveren moeten we naar een postpunt gaan, zogezegd omdat er niemand aanwezig was. zijn gewoon uitvluchten om niet ter plaatse te moeten leveren.

Heel tevreden

Heel tevreden alles verloopt vlot zoals gezegd en bellofd

goed materiaal voor een goede prijs

De zweef parasol was door ons eenvoudig in elkaar te zetten.

Alles correct

Dit is mijn 1ste aankoop bij jullie. Alles verliep heel snel en nog belangrijker, zeer correct. Op 4 augustus beteld en op 6 augustus was het al geleverd. Heb mijn parasol wel nog niet gemonteerd, maar wat ik tot nu toe al zag, ziet het product er ook heel goed uit. Ik ben heel tevreden, het was top ²van jullie. Ik ga zeker de site bekijken als ik iets nodig of wil hebben.

Leuke accessoires , prima levering

Zal in de toekomst zeker nog bestellingen doen wanneer ik een aangeboden product kan gebruiken .

Klasse

Zweefparasol besteld top mooie parasol met een stevige voet ik kan de web shop iedereen aanraden voor aantrekkelijk prijs voor mij een 10 waard

steeds goed !

Leuke dingen vaak sterk afgeprijsd ! Verzending is OK

Super prijsje voor een supper bbq

Zeer snelle afhandeling en verzending. Bbq voor een mooi prijsje kunnen vangen en meteen getest, heel goed aan te maken en vlees snel klaar. In 1 woord gewoon TOP

Alles naar wens verlopen

Leuke solar lampjes

vlotte service, snelle levering

Artikels zijn reeds na paar dagen correct geleverd.

Goede dingen, nooit miskoop gehad

Goedkoop, en goede spullen. Ik persoonlijk heb nooit een miskoop gehad. Let wel op. Er komen verzendkosten overheen

Zeer snelle levering

Zeer tevreden met alles. Goede producten. Gemakkelijke website en betalen gaat ook vlot. Snelle en correcte levering

Goede kwaliteit hoeslakens tegen prima prijs

Goede kwaliteit hoeslakens tegen prima prijs. Ben zeer tevreden.

super!!!

Fijne aanbiedingen en goeie prjjzen en service.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren