goede voordeelvanger

Altijd goed en snel geregeld en geleverd

Zakelijk, eenvoudig en transparant.

Betrouwbaar en punctueel zoals afgesproken.

zeer goed

alles zoals het moet zijnj

Je word voortdurend op de hoogte gehouden via email en dat alles correct verloopt

Wat geleverd is goed

Parasolvoet geleverd solarlampen echter nog niet

Leuk

Alles is prima

Tevreden

Snelle levering en goed kwaliteit

Prima produkten voor een goede prijs.

Alle produkten, die ik in de loop der jaren heb besteld, werden snel geleverd. Verzending loopt meestal via PostNL naar een afhaalpunt bij mij in de buurt. Hoef ik niet thuis te blijven..!

Prima en snel; jammer van de hoge bezorgkosten

Altijd leuke promoties

Altijd tevreden geweest ivm de aangekochte producten

Ze vangen echt het voordeel

Ze spreken de waarheid over dat ze alleen maar spulletjes aanbevelen die ze zelf zouden kopen, waardoor de spulletjes ook van goede kwaliteit zijn. Ook de service is top, bij bestellingen direct email en ook wanneer de track en trace er is krijg je mail. En ook de kortingen zijn heel mooi! Ik kijk al uit naar toekomstige voordelen die ik kan vangen!

besteld en dan snelle levering

goede producten en service

Goede producten aan mooie prijzen en goede levering

Heel vlot behandeld en snel geleverd

Heel tevreden

waar voor je geld

goede prijs/kwaliteitsproducten

Alleen positief

Goede ervaring

Snel behandeling

De beschrijving in je advertentie over de producten zijn duidelijk.

Altijd geweldig

Zoals altijd is het weer allemaal prima geregeld. En als er eens een probleem is omdat je zelf dom bezig bent geweest wordt het door Voordeelvanger perfect opgelost. Gunstige prijzen, goede service en een redelijke levertijd. Wat wil een mens nog meer?

Goede kwaliteit

Perfect afgeleverd

Retour "service" werkt niet

Je kunt op eigen kosten na akkoord retourneren, maar vervolgens is het op dat retour adres blijkbaar niet te retourneren. Weer zo'n bedrijf waar alles OK is als alles goed gaat, en bij iets als "nazorg" de Ivoren Toren in elkaar zakt. Wat mij betreft op dit moment NadeelVanger. Het feit dat ze zelf zeggen dat email niet werkt en telefonisch niet bereikbaar zijn, zegt eigenlijk al genoeg daarover. Zal ze eens 5000 emails gaan sturen om te kijken of de nazorg via email inderdaad niet werkt.

slecht

Je verleidt met een kortingscode, en dan blijkt degene die je hebt gestuurd niet te kloppen. Het is maar 5%, maar ik denk nog steeds dat het oplichterij is.

Belabberde service

Waardeloze service. Ik had een dubbele xxl parasol besteld met hoes twv 19,95. De parasol is geleverd maar de passende hoes niet. een klacht aangemaakt onder ordernummer 302062703, vervolgens is wel een niet passende hoes nageleverd maar dus niet de juiste. Na meer dan 20 mails heen en weer kreeg ik het voorstel om dan maar 19,95 terug te kunnen krijgen. Hoezo? De aanbieding staat nog steeds inclusief hoes op hun site. Motivering was dat hun leverancier geen losse passende hoezen meer zou hebben. Nou sorry hoor maar dat hoeft dan toch niet mijn probleem te zijn? Dan is het ook nog onmogelijk te bellen met het bedrijf. Dat zal dan ook wel niet voor niets zijn. In mijn laatste mail had ik al aangekondigd het verhaal wereld kundig te maken, bij deze, en hen vervolgens ook in gebreke te stellen. Gaat allemaal gebeuren Voordeelvanger! En met deze review op deze plek houdt dit ook niet op, reken daar ook maar op. Mijn raad voor toekomstige klanten? Niet doen, het lijkt leuk maar niet doen. Tuurlijk het kan goed gaan maar de enige die hier uitsluitend echt voordeel van heeft is de voordeelvanger zelf die als tussenhandel optreed en geen realistische verantwoordelijkheid neemt voor de door hen aangeboden waar en diensten. Wat heb ik aan twee tientjes als die parasol daardoor in weer en wind staat in onze Nederlandse zomer? En het is ook niet zo dat je met zo'n joekel regelmatig even de schuur inloopt. inmiddels 19,95 terug gekregen met de mededeling, wij kunnen niets meer voor u doen, maar de parasols met hoes worden nog steeds verkocht. Waardeloze service, en het gewoon niet willen regelen met hun eigen leveranciers.

Steeds goede service

Zeer betrouwbare site, goede klantendienst, en ook de items zijn van goede kwaliteit.

Snel en correct geleverd

Product voldoet aan de verwachtingen en werd snel geleverd.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren