Snelle correcte levering

Twee artikelen besteld … samen perfect verpakt en snel geleverd

Dat wat er verwacht wordt.

Na en toch moeilijkere installatie dan gedacht. Er moet een darm door de borstel gebracht worden, en dat lukte niet vanzelf aangezien de de darm voortdurend krulde in de borstel. Wanneer dit euvel verholpen is, doet de borstel wat omschreven wordt. Het dak van de veranda is ondertussen proper gemaakt en dat is nu een stuk makkelijker dan vroeger.

goede prijskwaliteit, prima

Snelle levering ,zoals aangegeven telescopische wasborstel perfect

Snel en goed

Goed in prijs en kwaliteit

Altijd voordeel, voordelig en voor veel delen

Interessante aanbiedingen aan goede prijzen.

Snel en prima

Product is betaalbaar, snel geleverd en gemaakt van degelijk materiaal

Correcte afhandeling van de bestelling.

Eenvoudiige bestelling en een degelijke afwerking.

Vlugge levering!

Wat het materiaal betreft moet ik nog uit proberen!

SNELLE GOEDE SERVICE

Snelle, goede service.

Bestelling zeer snel geleverd

Bestelling zeer snel geleverd

Product was herverpakt en al eens gemonteerd geweest door iemand anders

Voor de eerste ervaring is dit niet ok Voor de volgende eigenlijk ook niet

goeie site ,betaalbaar degelijk materiaal!

zeer degelijk en mooi materiaal,en een voordelige prijs;tevreden van de spullen aangekocht al.ik raad jullie ten stelligste aan vrienden aan en heb er al overtuigd te kopen;ook zij zijn tevreden!

Heel tevreden

Ben heen tevreden en vlieg bediening

TOP!!

Mooi product, fijne kwaliteit, snelle levering en mijn man is er superblij mee.

prima product voor prima prijs

Tevreden over aankoop. Verzendingskosten vond ik nogal hoog. Bestelling 27/04/2024 levering pas 03/05/2024.

Geweldig snelle service

De produkten zijn van heel goede kwaliteit

fair deal

goede producten, vrij snelle levering, correct

Vertrouwbaar

Correct

Alles loopt volgens afspraak

Prima artikelen

Regelmatig bestel ik iets bij Voordeelvanger en - hoewel het soms lang duurt voordat het bestelde artikel bezorgd wordt - komt het altijd. Soms pas na een maand en dan ben ik het al vergeten dat ik het artikel besteld heb. Voordeelvanger vergeet het niet! En...ook al moet je portokosten betalen, het kan wel uit. Kortom: ik blijf zoeken naar voordelige artikelen.

Goede communicatie ivm levering

Aankoop nog niet gebruikt; instructie niet buitengewoon. Hooggespannen verwachting.

Snel ontvangen werk zoals verwacht

Toffe winkel

Snelle levering, goedkoop en niet te grote verpakking.

Ik koop hier graag Ben altijd goed behandeld En goede klantenservice

Mooi gereedschap voor het geld

Het vraagt wat gewenning en het is niet geschikt op de volledige lengte zonder enige ervaring. Het vraagt toch wel kracht en behendigheid om bv de pvc afwerking aan de onderkant van een zinken bakgoot te reinigen met drie of vier uitgeschoven delen. Het slangetje moet je doorvoeren en monteren met de delen ingeschoven, het vraagt ook een beetje behendigheid.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren