Goede ervaring

Nog geen slechte ervaringen gehad

3 dagen later in huis. Helemaal goed.

De service verliep naar wens

Zeer positief

In orde

Zowel de verpakking, geleverde produkten als de levering door postnl perfect in orde

Op tijd ontvangen

Net ontvangen. Het resultaat zal nog moeten blijken.

Je krijgt waar voor je geld en snel geleverd

Ruim assortiment, goedkoop, snel geleverd en prima kwaliteit

alles prima in orde

alles prima in orde

Tevreden

Prima ervaring en snelle levering.

Leuke artikelen

Mijn ervaring met VoordeelVanger is erg positief. Altijd leuke bruikbare artikelen. Betaalbaar en super snel geleverd. Een hele tevreden klant.

ik ben tevreden

tevreden

Snelle levering van mijn bestelling

Ik heb een schoendroger besteld,ben goed tevreden

Nette, vlotte levering van mijn bestelling

Ben zeer tevreden

Geleverd zoals vermeld top zeker aanrader

Goede maat

Zacht en warm

Goed ingepakt en op tijd geleverd

Hurricane floating mop

Geweldig. Heb hem na ontvangst, die heel snel plaays vond, in gebruik genomen. Doet precies als omschreven. Zonder gesjouw met emmers water, en moeite en bukken, strekken, en rekken met dweilen, tegeltjes en ramen zemen, het huis weer schoon. Ben er echt heel blij mee.

Scherpe prijs en snelle levering

Niet goed voor de spontane koper! Fijne site en goede duidelijke informatie over de levering.

Ultra snel en correcte prijs

De lange borstel is perfect voor het onderhoud van mijn zonnepanelen en ben dus 100% tevreden

perfect

uitstekende kussens

Altijd optimale service

Altijd op tijd . Goede bediening . Goede producten . Aanrader

Snelle levering, goede prijs

Goede prijs, snelle levering van mijn gekende producten

het was het net niet helemaal

ik had een bestelling gedaan en realiseerde mij daarna oh oh dat gaat niet door de brieven bus dus via klantenservice gevraagd hoe ik dit op een depot kon krijgen en wier de tranporteur ging worden geen duidelijk antwoord toen de leverdatum doorgekregen en een dag of wat na de datum gevraagd komt er nog iets ik heb nog niets toen kwam er een berichtje dat er iets niet op voorraad was en zodra dit er was werdt het verstuurd toen het beriucht kwan=m gevraagd op een post depot bij minm om de hoek aangegeven de AH in nijkerk en wat schetst mijn verbazing toen ik thuiskwam lag het helaas op een ander adres wel in de buurt maar op tijd gesloten en redde im het niet om op te halen maar eindelijk is de buit binnen en ga er nu van genieten goed weekend

alles dik in orde

de datum die ze afspreken is altijd juist

Goed en snel ontvangen

Altijd snelle levering