alles dik in orde

de datum die ze afspreken is altijd juist

Goed en snel ontvangen

Altijd snelle levering

Alles zoals vermeld

Iets bestellen en bij ontvangst zien dat alles ok is,geeft vertrouwen voor de toekomst

Snelle en correcte levering.

Fijn product. Voldoet aan alle verwachtingen.

helemaal prima

helemaal prima

Betrouwbaar en snel je producten in huis

Zondag 3 items besteld en dinsdag post nl aan de deur. Top

Handige producten

Snelle levering en fijne producten

Heel goed product

Een aanrader voor iedereen

gewoon tevreden

Ik ben zeer tevreden over Voordeelvanger, zij zijn tenminste nog bereikbaar, in tegenstelling tot heel veel webwinkels die je nooit kunt bereiken en die ook nooit leveren wat je kocht.. Dat is gelukkig bij voordeelvanger niet het geval. ze leveren snel en hebben een goede service, als er problemen zijn worden ze gewoon opgelost en dát is heel fijn en zeer belangrijk, zeker in een tijd als heden waarin alles onzeker is geworden. Ga zo door Voordeelvanger en laat het niet vervagen maar hou het goed zoals het ook gewoon behoort te zijn. Chapeau voor Voordeelvanger.nl

goede service

heeft mooie producten voor een goede prijs en goeie service top

De beste prijs

Beste prijzen, vlotte levering. Ik raad Voordeelvanger aan iedereen aan!

Top service !

Ik plaatste een bestelling met een geschatte levertijd van 10 dagen, en had het 2 dagen later al in huis. Echt top ! Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Voordeelvanger.

Snel, goedkoop en juiste kwaliteit..

Zie hierboven

Alles ok

De levering was er vroeger dan verwacht. Ik ben zeer tevreden.

Altijd iets nieuws

Bestellen, en goede levering

Super tevreden.

Voordelig en vlug geleverd. Ben steeds tevreden over al mijn bestellingen.

tevreden

Ben tevreden met de manier waar op mijn pakje is bezorgd. Super snelle levering. Top

Heel goed gegaan alles

Zo als beloofd snelle verzending wat wil je nog meer. En zoals alles eruit ziet ook een mooie kwaliteit.

Zeer aanbevelingswaardig

Alles word snel volgens afspraak geleverd, prijs/kwaliteitverhouding zijn goed

Я ОЧЕНЬ ДОВОЛЕН!

Всем доволен на 100%, с уважением Анатолий!

zeer tevr'eden

alles oke

Zeer goede service

heb al meermaals besteld en ben steeds heel tevreden geweest van al mijn bestellingen en de zeer goede service

Altijd correcte levering, wel soms langere wachttijd dan andere sites

Altijd correcte levering, wel soms langere wachttijd dan andere sites

Goede klantenservice

Wij zijn zeer tevreden, hebben al meerdere keren besteld en dat gaat altijd naar tevredenheid Leuke producten voor een leuke prijs Alleen jammer dat er weinig kortingscodes zijn, en dat je verzendkosten moet betalen dat je dat niet gratis krijgt bij een bepaald bedrag wat je besteed

Prima info en snelle levering

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren