fantastische ventilator

volledig geruisloos nauwkeurig in te stellen top

Altijd heel correctfqqq.

Vanaf de bestelling tot de levering verloopt heel de procedure perfect, als ook de comunicatie.

Alles perfect in orde

Alles in tijd geleverd en ik draag het nu.

zeer degelijk gerief voor weinig geld

ik ontdek steeds leuke gadgets die mij het leven vergemakkelijken en leuker maken degelijke kwaliteit, heb al veel gekocht en ben al van alles tevreden geweest

Prima geregeld

Bij Voordeelvanger was alles goed geregeld, vanaf de bestelling tot en met de bezorging!

Supersnelle levering

Daar gaan we zeker geld en moeite mee uitsparen.

Een korte ervaring…

Ziet er goed uit Zou goed mogen zijn Doch … de kwaliteit kan beter ! De koppeling liet het binnen de minuut afweten

Ik ben positief

Prima prijs kwaliteit verhouding, pakket goed verpakt en op korte termijn bezorgd

Klasse

Vlug ontvangen. En nu zekerde voor de toekomst

De "Jelle" (contactpersoon) redt de sterren!

Bijna alles ging "goed"! De AAA~Batterijen ben ik aan het testen (ziet er veelbelovend uit!) De Kussens vallen een beetje tegen, had ze steviger verwacht (?) maar daar kunnen we mee leven. Het probleem(pje) was (is) de Glazen Waterkoker (die volgens de advertentie van blauw (ik haat blauw) naar Rode (kokende) ledl~ichtjes zou transfereren (Wat, dus niet waar is)... Maar na contact met de klantendienst (Jelle) die uiterst vriendelijk , professioneel, en attent reageerde op mijn "klacht"! Een pluim voor deze medewerker! Vriendelijke groeten Erwin Coeleman.

makkelijk bestellen en genoeg aanbod

erg makkelijk

Prima apparaat

Goed product

Prima geregeld en bedankt

Prima bedankt

Betaalbare spullen met duidelijke communicatie

Leuke webwinkel met duidelijke communicatie

Duper

Heelvtevrefen

Redelijke prijzen

Goede producten, tegen redelijke rijzen. Toppy

Heel tevreden over de aankoop.

Heel tevreden over de aankoop.

Mijn 1e ervaring is prima

Duidelijke omschrijving Prijs kwaliteit goed Snelle levering

Goed product heel tevreden mee en super snel geleverd

in orde

prima product, zoals op de beschrijving, correcte levering.

Snel geleverd en super blij!

Ik ben zo blij dat ik ze net voor het warme weer binnen heb Werkt uitstekend!

Prima product

Mooi compact werkt perfect

Goed.

Prijs Kwaliteit is prima.

ik ben heel tevreden

Zeer vlugge bediening en voldoet aan mijn wensen

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren