dankbaar en correct

het is top zo wie zo dikke duim en ikke content

Altijd de moeite waard

Alle artikelen zijn de kosten meer dan waard. Komen op de beloofde tijd toe.

Nieuw en interessant

Mooie kortingen en snelle levering

Prima kwaliteit

De boxershorts zijn zoals het hoort. Aangenaam om dragen, goed van model, prima kwaliteit.

Leuke en mooie dingen. Snel geleverd. Top

Goede deals, scherpe prijzen,

jammer dat je transportkosten altijd moet betalen , ongeacht grote van de bestelling , enig NADEEL

Prima, duidelijk en snel

Prima spul en snel geregeld. Geen klagen!!

tot heden perfect

is een betrouwbare partner met degelijke kwaliteit aanbiedingen, alsook wat levertijd en prijs betreft .Is een aanrader

topper

super goed

Gisteren besteld vandaag in huis.

Ik heb een telescopische wasborstel van 4,6m besteld. Volgende dag in huis en s"middags uitgeprobeerd. Ding werkt prima. Het slangetje door de buis friemelen moet vanaf de onderkant gebeuren en niet zoals in de gebruiksaanwijzing vanaf de bovenkant. Dit lukt niet. Al met al in 10 minuten gemonteerd en werkt allemaal prima.

Gewoon super goed.

Nu na diverse bestellingen kan ik niet anders zeggen goed en goedkoop en super service

Prima producten

Ik had diverse producten besteld. Prima artikelen.

Snelle levering,goede prijs.

Goede en vlotte service

Vragen en/of klachten worden snel afgehandeld. Produkten zijn top!

heel goed

ik ben zeer tevreden over mijn bestelling

Alles perfect toegekomen dank!

T shirts fruit of the Loom

Wat een slechte kwaliteit. Dunste kantoen ooit. Geen model in de shirts. Gewoon een wor dun vierkant dus lapje katoen. Ik raad dit lroduct niet aan.

Scherpe prijs, duidelijke communicatie en correcte afhandeling

Te vreden

Heel goede service

Heel goed toestel,werkt perfect.

Goede produkten en snel geleverd!

Alles kwam snel en keurig verpakt.

Snelle service Verwarming werkt

alles was in orde