Betrouwbaar, stipt en correct.

Reeds verschillende malen besteld via Voordeelvanger en nog nooit bedrogen uitgekomen. Correcte, stipte levering en materiaal zoals beschreven. Een aanrader dus!

Snelle en adequate levering van veel producten

Binnen een week het bestelde netjes en goed ingepakt in huis.

Stiptheid in alles

Stiptheid

tip top

alles dik in ode

super

Betrouwbaar

TOPPIE

vOORDEELVANGER IS TOF ALLEEN DIE DAGELIJKS RECLAME OP MIJN EMAILBOX BEN IK MOE AAN HET WORDEN ééN KEER IN DE WEEK IS MEER DAN GENOEG,,,,,,??????

Goede productomschrijving, Snelle levering en kwaliteit/prijs verhouding goed.

Zie boven

Correct en goede info.

Artikel was zoals beschreven en levering gebeurde snel met de juiste informatie erover.

Topper

Goede producten voor weinig geld, toogoodtoogo

Steeds tevreden

Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen bij voordeelvanger. Van wasproducten tot elektronica tot kleding en textiel. Alles van zeer goede kwaliteit en de prijs is zeer goed. Ook steeds correct geleverd.

Prijs pretatieverhouding goed

Zoekmachine van de site is matig. Klachtafhandeling van het niet kunnen invoeren van kortingcodes was uistekend.

makkelijk en volgens afspraak geleverd

makkelijk orderen. goede informatie over verzending en levering levering conform voorbericht. dus in 1 keer goed! zeer tevreden.

super snelle levering en alles compleer

Bestellen ging eenvoudig , betalen nog makkelijker Mail terbevestiging en factuur alles in geheel 3 werkdagen later in huis

Snelle en perfecte levering

Snelle en correcte levering voor een goeie prijs.

Prijs kwaliteit is in orde

Perfect en snel binne 5++ ster

Correct geleverd

Bestelling en levering verliepen zoals aangekondigd. Ik heb echter nog geen gelegenheid gehad het product te gebruiken.

goede producten

levering is ok, producten ook ok

uitstekende service en goede producten

heb onlangs een bestelling binnen wederom top producten alleen heb ik ook de kaarsenset besteld die je kunt opladen en een kaars doet het niet om nu de hele set op eigen kosten te retouneren vind ik ook teveel van het goede, ik heb een app gestuurd en zojuist antwoord gekregen dat zij een bericht naar de leverancier hebben gestuurd met het verzoek een extra kaars te sturen nu maar hopen dat ze dat ook gaan doen

super goed

ik heb ze al meermaals gehad en zijn super goed

Fijne service

Mooie aanbiedingen en snelle levering

Super tevreden

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en tevreden over de kwaliteit van de producten

Goede prijs en snelle levering

Al enige tijd naar slimme stekkers gekeken. Uiteindelijk heeft de prijs mij over de streep getrokken. Verder nog scheermesjes gekocht die in de aanbieding waren. Alles werd snel en correct geleverd. Ik ben er blij mee.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren