het was in orde

het was in orde

Perfecte afhandeling en geleverd op gemelde datum

Goede en snelle services. Goede kwaliteit met goede prijzen.

Zeer tevreden.

Zeer goed , alleen de leveringen kunnen sneller

Het bestelde wordt altijd vlot geleverd; tot hedentoe altijd keurig!

ik heb tot heden toe goede ervaringen!

Snel geleverd voor ee prima prijs.

Levering was aangekondigd vanaf 5 december. Levering reeds op 6 december. Prima dus. Opvolging (tracking) ook heel juist. Goed product voor zeer aangename prijs. Geen negatieve commentaar. Zeker niet de laatste keer dat ik iets bestel bij jullie.

Altijd op tijd

Leuk om goedkoop interessante spullen te kunnen kopen

Keurig op tijd geleverd

Mooi zo

Super snel bestelling geleverd

Goede ervaring

Ook top

prima geregeld

prima geregeld

Alles in orde!

Mooie acties met fijne producten voor lage prijs. Correcte levering en service.

Altijd tevreden

Plezante, nuttige, waardevolle producten (meestal) en vlotte levering, niet noodzakelijk 's anderendaags, dat hoeft ook niet voor mij!

leuke aantrekkelijke koopjes

bezorging is ook goed met duidelijke vermelding van alles. ik wil niet dat dit publiekelijk vermeld wordt, ook niet het email adres voor andere doeleinden. als ik het niet aanvink de voorwaarden, dan kan k dit ook niet verzenden. vandaar dat ik het hier vermeld. dus ik ga niet akkoord met verwerking privacygegevens, IP adres, etc

Lekker warm in de badkamer

Met deze verwarming is mijn badkamer lekker warm. Valt ook automatisch uit als hij zijn temperatuur behaalt heeft. Is ook gemakkelijk op te hangen.

netjes op tyd gelevert

super

Snel geleverde artikelen. Alles werkt naar behoren.

Prettig

Vlotte levering zoals altijd verloopt alles naar wens !

Goed snel en leuke producten.

Prima zo

Nou het was allemaal snel geregeld en op tijd bezorgd netjes toch top.

Gewoon goed en snel geleverd

Gewoon goed volgende keer weer

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren