Goed, snel, zou opnieuw kopen

Producten van betere kwaliteit dan gedacht en snel geleverd.

prijs kwalitijd uitstekend!

super deals aan scherpe prijzen.

Ik heb voor de eerste keer besteld alles liep vlotjes dus ik was blij met de service

Leuke aanbieding, snel geleverd

Ik keek op marktplaats naar specifiek product en kreeg vervolgens deze aanbieding. Wellicht niet de kwaliteit die ik dagelijks nodig heb, maar wèl goed genoeg voor incidentele klussen! Blij mee!

Ik vind het spijtig dat de leveringskosten zoveel zijn.

De batterijen zijn in een andere winkel goedkoper.

Uitstekende service

Verzonden item beschadigd uit de doos gehaald. Foto's gemaakt en een mail gestuurd. Binnen 2 dagen reactie en keuze geld terug of nieuw item. Top service.

Prima bedrijf

Na ontvangst van mijn bestelling bleek deze helaas niet te werken. Er werd snel op mijn retourverzoek gereageerd en keurig afgehandeld. Dat geeft veel vertrouwen om er zaken mee te blijven doen. Dus ga zo door en ik blijf wel kopen ;-).

Alles is perfect verlopen

Snel en correct geholpen

Snel ontvangen en voldoet aan mijn vraag

Werkt gemakkelijk

Correcte en snelle levering. Zoals al eerder gewend: prima!!

Correcte en snelle levering. Zoals al eerder gewend: prima!!

Super tevreden

Ik ben zeer tevreden met al mijn aankopen, ze zijn allemaal snel aangekomen en met producten van uitstekende kwaliteit en prijs

snelle levering goede service

Ben zeer tevreden over de goede service en snelle levering

Heel tevreden

Heel tevreden

Alles correct

Verpakking is goed Verzending klopt altijd Artikelen zijn goed

Snelle verzending

Al mijn bestellingen zijn tot nu toe correct verlopen

voordelig

hebben meestal goede kortingen bij hun producten

Steeds alles in orde!!!

Al dikwijls bestellingen geplaatst en steeds alles in orde, kwaliteit ok, goed verpakt en snel geleverd!!!

Vlotte, veilige bezorging.

Twee minpunten: de bezorger wacht niet tot ik beneden ben om de pakjes in ontvangst te nemen. Ik woont op 2.5 verdieping. Gisteren is een deel bezorgd terwijl ik niet thuis was. Mijn pakket stond mij op te wachten 's avonds aan mijn appartement deur. Wat op zich handig is. Zo hoef ik niet ergens het pakket op te halen. Maar is dat wel veilig? Ik elk geval ben uk nu blij dat ik alles heb.

Snelle levering en goed product!

De spullen werden snel geleverd en een goed product voor een mooie prijs!

Prima product, goede prijs, nette service

Eindelijk eens een echt mens aan de lijn en geen chatbot

zeer snelle levering en product is zeer goed

Betrouwbaar en snelle levering.

Snelle levering.

prima en snelle en goede servise

goede prijs kwaliteit ik raad het aan

Goede service en goed materiaal

Heel goed materiaal,snelle bediening en rap geleverd

Niet de beste deals

Ik kocht 2 thermossen aan 1 plus 1 gratis. Totaal 14 euro plus btw en verzending zit je aan 21. Nu zag ik dat je ze bij action aan 4 euro het stuk kon kopen dus ik voelde me bekocht...exact dezelfde thermos. Dus niet altijd voordelig. VANAF EEN BEPAALD BEDRAG MOET DE VERZENDING OOK GRATIS ZIJN... VOOR MIJ DUS NIET INTERESSANT..

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren