Niet de beste deals

Ik kocht 2 thermossen aan 1 plus 1 gratis. Totaal 14 euro plus btw en verzending zit je aan 21. Nu zag ik dat je ze bij action aan 4 euro het stuk kon kopen dus ik voelde me bekocht...exact dezelfde thermos. Dus niet altijd voordelig. VANAF EEN BEPAALD BEDRAG MOET DE VERZENDING OOK GRATIS ZIJN... VOOR MIJ DUS NIET INTERESSANT..

Top !!!

Makkelijke duidelijke site. Snelle afhandeling van levering.

tevreden

snelle levering, bestelling goed verpakt ontvangen, kwaliteit zoals verwacht... dus ja ik ben tevreden

Geweldige service

Op tijd geleverd ben blij met mijn aankoop

Snelle levering en leuke prijzen

Product erg snel geleverd en voor een goede prijs

Uitstekend zoals altijd

Heb de bestelling zeer vlug ontvangen en goedkoper dan elders

positief

Goede service en snel

Geweldig !

Leuke aanbiedingen, snelle levering. Dank

Vlot

Vlotte levering en zeer goede prijzen

Service is goed

Ik heb er bijna een maand op moeten wachten maar is uiteindelijk toch gekomen . Het contact met de helpdesk was goed ze deden hun best

goedkoop en product zoals omschreven

Ik had elektrisch verwarmingstoestel besteld. Een dagdeal, heel goedkoop, snelle levering en precies wat we mochten verwachten.

ben heel tevreden

word op de afgesproken tijd geleverd is goed verpakt en dat verdient een pluim

Gewoon super

Pakket kwam beschadigd aan, werd direct een retour gemaakt en binnen een paar dagen was alles top geregeld. Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen

Tot heden prima

Tot heden nog nooit iets met garantie te maken gehad dus dat laat ik even open daar ben ik wel eens huiverig van. Voor de rest prima aanbiedingen

Veel keuzes, en snelle service

Uitstekende klantenservice en leuke aanbiedingen

Al jaren trouwe klant van Voordeelvanger en regelmatig leuke producten aangeschaft. Laatst had ik drie sets LED kaarsen besteld. Er werden er alleen maar 2 bezorgd. Ik mailde naar de klantenservice, kreeg bijna meteen antwoord en na het verstrekken van aanvullende details was het alles bij elkaar binnen het uur geregeld. Omdat ik nog twee sets had besteld spraken we af dat het ontbrekende exemplaar bij de nieuwe bestelling zou worden gevoegd. En zo kwam alles met een paar dagen netjes binnen! Afhandeling dus klasse, en ook, wat erg prettig was: een fijne toon in de mails! Persoonlijk, betrokken en gericht op een oplossing. Kortom: Voordeelvanger is echt super!

Ik ben zeer tevreden over Voordeelvanger.nl Ik bestel regelmatig iets bij Voordeelvanger.nl Altijd vlotte levering . je wordt helemaal via track en trace wanneer jij je spullen kan verwachten . Helemaal Top!!!

Wordt binnen de afgesproken tijd geleverd

Binnen de afgesproken tijd en goed ingepakt zodat er geen schade tijdens het transport kan ontstaan

prijs kwaliteit altijd goed en correcte levering op datum !!!

Ik bestel bijna elke maand bij hen en nog nooit 1 probleem gehad ... levering altijd correct op datum een super ervaring en een aanrader !! mvg Sven

Product zoals voorgesteld en stipte levering

Product precies zoals voorgesteld op site,correcte afhandeling en perfecte leveringsdatum

super tevreden met mijn aankoop!!!!

Ik ben echt super tevreden over mijn aankoop!!! Super snelle levering. Het product voldoet volledig aan mijn verwachting, ik geeft zelfs een 20 op 10!!! Het oogt heel mooi, ik zou het iedereen aanraden , het product is echt zoals het omschreven stond. Zelfs mooier in het echt!!

Goede service , goede deals

Al wat ik koop word geleverd zoals vermeld ! Goede prijs / kwaliteit van producten

Goedkope deals die nergens anders te vinden zijn.

Correct

geweldig

woensdag besteld vrijdag al bezorgt kan niet beter

Prima product voor dat geld

Vaker wat gekocht altijd tot nu toe tevreden

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren