mijn product besteld paar dagen geleverd op tijd met post nl

Levering op tijd en goed aangegeven door mail

adgeleverd volgens schema dienst na verkoop zeer goed ook de dienst voor adresverandering enz werkt perfect

Uitstekende service!

Uitstekende service en levering.

Snel

Keurig afgeleverd

alles prima

ben al 15 jaar clant en nog altijd tevreden

hele mooie aanbiedingen voor een hele lage prijs

ik heb de brede(dubbele)parasol gekocht en voldoet geheel aan mijn verwachting ik heb er veel plezier van gehad deze zomer, en de prijs was ongelooflijk laag voor die parasol. En ik heb ook andere dingen via vdv gekocht waar ik zeer tevreden op ben, VDV werkt ook snel met een paar dagen heb je het al in huis. Ik ben heel blij met VDV en heb mijn vrienden er ook kennis mee laten maken die ook al heel veel besteld hebben

Goede producten en super snel geleverd.

Goede producten en super snel geleverd.

goede producten, die met zorg geleverd worden

ik neem regelmatig een bestelling op bij Voordeelvanger en krijg deze naar wens geleverd. Het zijn fijne producten en heb nog nooit iets geretourneerd, dus je krijgt waar voor wat ze omschrijven.

Prima geholpen en op tijd bezorgd

Prima geholpen pakket op tijd bezorgd keurig verpakt

Alles netjes verpakt, binnen de afgesproken tijd, geleverd!

Bestel hier regelmatig iets en ben tot nu toe zeer tevreden over de geleverde spullen.

Snelle levering. Nooit problemen ervaren. Mooie voordelen.

Alles perfect afgehandeld zoals omschreven

Goed omschreven product en geleverd volgens afspraak.!!

het bedrijf doet wat het belooft

precies op juiste tijd bezorgt. Helemaal compleet.

Prima product en snel geleverd.

Prima product en snel geleverd

Goede producten

Veelal de meeste producten die geleverd worden voldoen aan de gewenste eisen. Dus dik tevreden!

Alle bestellingen zijn correct bezorgd.

Wat betreft bestellen is het soms onduidelijk. De verzendkosten zijn wat aan de hoge kant Verder heel erg tevreden met de producten Handig de what’s app waarmee je kunt communiceren. Ingrid Heussen

Super Service.

Ik had problemen met mijn Heater.Een E-Mail gestuurd, en de zelfde dag al bericht terug.Na 3 dagen al een nieuwe gestuurd. SUPER SERVICE.

Snelle levering en een goed en betaalbaar product. Werkt prima.

alles verliep naar wens.

Zeer betrouwbaar

Snelle levering leuke aanbiedingen

Alle bestelde artikelen zijn zoals door voordeelvanger voor gesteld.

Mooi product!

Snel en op tijd geleverd. Mooie prijs voor een goed product.

Keer besteld en het is aan te bevelen

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren