Pluspunten

Snelle bezorging Correcte afhandeling van klacht Nieuwe toezending zonder verdere vragen

Pluspunten

De gekochte producten voldeden aan onze wensen en zag er uit als de aangeboden product

Iets sneller uitleveren van de gekochte producten en toezien dat tnt post koerier zich aan de levertijd houdt

Pluspunten

goede prijzen, correcte levering

de levering duurt soms wat lang

Pluspunten

Snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jullie houden je aan de afgesproken levertermijn van bestelde goederen! Levering is tot hier toe steeds op tijd geweest.

Een Nederlandse beschrijving zou enorm geapreciërt worden, heb bij een bestelling van het iPhone uurwerk een gebruiksaanwijzing gekregen in Aziatische talen, Engels was de inkt doorlopen zodat het gissen is hoe je er mee moet werken.

Pluspunten

Snelle levering.

Soms reeds gebruikt materiaal geleverd. Oorreiniger was reeds gebruikt, barbecue handgrepen beide afgebroken !

Pluspunten

afhandeling zoals belooft. stipt

Pluspunten

Precies het product wat op de site staat aangegeven. Netjes afgeleverd, en op de tijd zoals ze zelf aangaven.

Pluspunten

ALLES!!! TOP !!!

Pluspunten

Goede en snelle opvolging!

Pluspunten

Breed assortiment , vlotte verzending , voldoende info .

M.i geen

Pluspunten

Bestellingen worden correct en tijdig afgehandeld

Misschien toch eens nadenken om een oplossing te krijgen voor de verzendingskosten indien je meer dan 1 artikel op de zelfde dag besteld of meerdere artikelen van het zelfde maar verschillende maten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handige website dus bestellen en betalen gaat heel makkelijk. Leuke aanbiedingen.

Trage levering zonder enig bericht wat er aan de hand is en bij het eerste contact moment, via een e-mail naar de klantenervice, kreeg ik te horen dat mijn bestelling al geleverd was dus heb ik maar gebeld. Uiteindelijk alles wel in orde gekomen, maar geen stressloze bestelling in ieder geval.

Pluspunten

Goede acties, waar snel veel mensen op reageren, voor een meer dan goede prijs

Duidelijker afspraken hoe wat en waar de vervoerder het bij mij aanlevert.

Pluspunten

Duidelijkheid en snelheid

Betere optie om verschillende producten in 1 bestelling te kunnen doen ivm portokosten

Pluspunten

Men blijft ten allen tijde geïnformeerd mbt de zending Prijs Kwaliteit is OK Soms iets origineels in de aanbieding

De doorlooptijd lijkt me wat lang .... uiterlijk X werkdagen en dan wordt er ook pas geleverd op dag X in de namiddag Vaak herhaling van aanbieding

Pluspunten

Duidelijke aanbod. Bij aankoop: bevestiging alsook opvolging (verzending...)

Iets meer informatie geven over het aangeboden product. Snellere levering wanneer mogelijk.

Pluspunten

Snelle service Afevering naar behoren Retour afhandeling goed Contact goed Mailafhandeling goed

Pluspunten

Goede prijzen voor de producten, snelle levering

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren