Happy

The order came quickly and all items were above expectations.

Leuke actie

Ik had gezocht op een convector-kachel. Maar ik vind de verzendkosten toch wel erg prijzig. Dus ik had het artikel daardoor NIET gekocht. Een paar minuten later kreeg ik een mail dat er een actie was dat ik recht op gratis verzending had. Nou ik wist niet hoe snel ik het artikel moest bestellen. Doe dat vaker alsjeblieft.

Het werdt netjes afgeleverd . Geen bijzonderheden top hoor dankjewel

Snelle en correcte levering!

Na het plaatsen van mijn bestelling werd deze binnen 3 werkdagen geleverd

Goede kwaliteit

Prima spullen die bijna altijd keurig op tijd worden geleverd.

Te weinig info op bepaalde artikelen

Nachtverlichting van Grundig is geleverd met alleen randaarde en kan daarom in eerste instantie niet gebruikt worden in stopcontacten met penaarde. Deze info is niet meegeleverd op de webshop. Ben daarom op zoek moeten gaan naar een adapter wat mij extra geld heeft gekost.

Snelle, service

Snel besteld en geleverd alleen mijn doos zag er niet uit waarschijnlijk door de postbezorger

Veel keuze

Vlugge levering ,en correct.

Goeie aanbiedingen en snel verzonden

Makkelijk te vestellen, snel verzonden en goede communicatie over de stand van de levering.

Goed zo voor mij

Goed en snel geleverd volgens afspraak

Altijd snel volgens afspraak geleverd.

Goede service en altyd correct

Heel goed service

Alles is tip - top in orde doe zo verder

Verrassend!

Snel en efficiënt

Ik kijk uit naar koopjes Dat lukt je vindt regelmatig iets !

Prima geregeld

mooie badmat, heb er nog een besteld

Een zeer snelle levering , alleen een retour zending lukt niet !

mijn ervaring is prima

Steeds super tevreden

Al verschillende jaren bestel ik en steeds ben ik heel tevreden geweest over de leveringstermijn en het product.

Betrouwbaar

Ik heb verschillende jaar al een bestelling gedaan en die steeds goed aangekomen.

Leuke aanbiedingen...

Hoewel het voordeel soms wat overdreven wordt (de vermelde adviesprijs is soms echt wel te hoog...) is de betaalde prijs meestal wel heel goed. Dat het dan soms wat duurt eer er geleverd wordt is geen probleem, gezien de vermelde datum wel gerespecteerd wordt.

Voldoende keuze en snelle levering

Voldoende gebruiksvoorwerpen tegen aanzienlijke korting. Wel enkele nadelen. Het aanbod wijzigt niet snel zoals aangekondigd. De dagelijkse frequentie is daardoor overbodig en zelfs storend. Wie bewust wil kopen moet dus niet wachten op kortingen. Ook in de promotieperiode bij stockverkoop worden zaken aangeboden tegen normale prijzen.

Wachttijd voor levering piccolo bello

betrouwbaar

zoals ik verwacht had, betrouwbaar

ben zeer tevreden

ben zeer tevreden over alles , van bestelling tot levering en is van een zeer goede kwaliteit

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren