Het klopt

Doen wat ze zeggen!

Perfecte service

Altijd goede service

tot nu toe 100% tevreden!

Ik heb deze week wel een beschadigde bestelling ontvangen en daar reeds melding van gemaakt (incl. foto's opgestuurd). Ik begrijp dat afhandeling een bepaalde tijd in beslag neemt maar vertrouw erop dat alles netjes wordt opgelost zodat ik 100% tevreden kan blijven.

Verrassend snelle levering

De bestelling van de lampjes werd snel en correct afgehandeld, ik stevige verpakking geleverd

Trés bon qualité-prix

Bonne qualitéet sérieux

Erg goed

Voldoet aan de verwachting

Perfecte snelle zending

Perfecte Snelle service je wordt goed op de hoogte gehouden over de zending.heel tevreden.

Voordelig

Al de producten die ik al ontvangen heb zijn stuk voor stuk heel goed en goedkoop.

Kwalitatieve producten en snelle levering. Goede service.

Goede producten

Goede producten, levering zal iets eerder kunnen

Snelle bezorging En correct

Uitstekend bezorgt enzo

is op tijd bezorgt,vriendelijke bezorger,goed ingepakt,product is geweldig.....

Gelukkig Goed

Was eerst huiverig om te bestellen, product was snel bezorgd doch werkte niet, retour proces aangevraagd en retour verzonden Kreeg keurig het hele bedrag teruggestort Ben heel tevreden

Goede produkten en snelle levering.

Algemeen sterk kwalitatief, behalve soms een defect electrisch apparaat.

fijne bediening

gaat altijd vlot en correct met de bestellingen

kwaliteit levering

zeer vlugge levering van bestelde artikelen en deze zijn ook van zeer goeie kwaliteit zoals alles dat je er besteld

Zeer vlugge levering en in goede staat gekregen

Hele fijne producten

Jullie leveren heel snel en het is goedkoper

Prima aanbieder met goede producten voor een scherpe prijs

De door mij gekochte producten voldoen ruimschoots aan mijn verwachtingen.

Niet duur en snel geleverd

De bestelling was snel gedaan en ook snel geleverd.

Leuke besparing op degelijke producten

Even geduld levert een fijne besparing op in vergelijking met andere aanbieders van identieke (zelfs merk-) producten. Ik volg de nieuwe aanbiedingen op.

Netjes verpakt, snelle levering. Goede spullen

goede producten

groot aanbod, goede producten voor een scherpe prijs - snelle levering

Altijd leuke, nuttige hebbedingetjes

De militaire zaklampjes kenden we al, daarom hebben we er opnieuw besteld, om eventueel eens aan een vriend(in) of familielid te geven. Heel handig, geven veel licht, kan wel eens nuttig zijn. De telescopische waterborstel leek me interessant om de terrassen te poetsen. Nog niet gebruikt, maar dan moet ik niet meer met emmers water zeulen ;-) goed voor de rug. Snelle levering, bedankt !

Produktervaring oke levering niet

Ik ben heel tevreden over de producten maar niet over de levering ofwel niet geleverd ofwel verkeerd ofwel gewoon ln een afhaalpunt zonder dat te vragen jammer

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren