Deze keer duurde de levering heel lang, maar normaal vlotte levering

Heel slecht want heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen !!

Wanneer zal mijn pakje geleverd worden aub?? Reeds bestelling uitgevoerd lange tijd geleden ...

Goed product, snelle levering

Voor onze drie oude geiten waren we op aanraden van de dierenarts op zoek naar (biologisch geteeld) luzerne hooi. Via internet kwamen we bij BTN de Haas terecht. Heel fijn dat hier ook kleine hoeveelheden besteld kunnen worden.

Altijd goed.

Tevreden

Ziet er prima uit en is keurig bezorgd

Ziet er prima uit en is keurig bezorgd

Extreem lange levertijd

Mijn bestelling is uiteindelijk na vijf weken geleverd.

de koop is goed! maar het duurde 3 dagen langer voor het er was!!

De koop is goed maar de post was erg traag dit keer!!zondag besteld en vrijdag pas in huis is te traag!!

Geweldig prijs voor een mooi product.

Bestellen ging eenvoudig. De prijs was prima. De levering vlot. De verpakking wat minder, maar wellicht had het gewicht (25 kg magnesium) daar debet aan.

redelijk

Het zijn melkmouwen, maar door dat het onderste gedeelte van neopreen. Hier zit een naad en deze is niet waterdicht. Dus niet helemaal geschikt als melkmouw

Ruim assortiment en altijd snelle levering

BTN heeft een ruim assortiment en levert snel, ook als iets niet voorradig is dan wordt de bestelling gewoon geleverd en het resterende wordt na geleverd. Als er iets is dan wordt dit ook telefonisch netjes behandeld. Kortom een fijn bedrijf waar we regelmatig iets bestellen.

Duidelijke site, goede prijzen!

We bestellen regelmatig bij BTN de Haas en zijn zeer tevreden over het aanbod, de prijzen en de snelheid van levering. Het is een duidelijke site wat het makkelijk maakt om snel een bestelling te plaatsen.

Spullen niet geleverd volgens afspraak

Tyleen slang besteld 2 dagen later waren de spullen nog niet geleverd. Op jullie site adverteren jullie met vandaag besteld morgen in huis. Helaas hebben wij hierdoor een andere oplossing moeten gaan zoeken op het laatste moment. Dit heeft ons helaas veel tijd geld en energie gekost.

tevreden

xx

goed product met goed advies

Goede advisering voor een goed betaalbaar product

Goed geregeld

We zijn in de kerstvakantie bij BTN in de winkel geweest. Erg leuk en veel artikelen in de winkel op voorraad. Vriendelijk en behulpzaam personeel, en hoe leuk we kregen ook nog een gehaktbal!! Nu voor de eerste keer ook een online bestelling geplaatst. Overzichtelijke site en een vlotte bezorging. En de mogelijkheid om op rekening te kopen. En nu zat er een suikerbrood bij de bestelling. Zeer boervriendelijk bedrijf.

Aantrekkelijk geprijsde gereedschap

Leuke set, goed geprijsd en van uitstekende kwaliteit (merk Unior)

Snelle nette levertijd

Mijn paard heeft een hele natte stal omdat ze daar in moet blijven staan vanwegen blessures. 4 keer per dag drollen wippen maar was niet tegenaan te werken tot ik jullie stalpoeder vond. Mooi spul en ruikt ook nog eens heerlijk. Lage bezorgkosten voor een 25 kilo zak en snelle levering. Ik ben er blij mee bedankt

tevreden

goede producten

Bestelproces is eenvoudig en vlot. Bestelde handschoenen binnen enkele werkdagen in huis. Kortom: zeer tevreden!

Fijne overal gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding

50 meter slang gekocht voor een erg concurrerende prijs. Snel geleverd, goed product.

geweldig

Goede prijs, goed materiaal en snelle levering, al met al helemaal top

Fijne website en nette prijzen.

De website maakt het zoeken naar het juiste produkt gemakkelijk en geeft goede informatie. De verzending gaat altijd vlot waardoor ik m'n bestellingen snel en goed verpakt thuis krijg.

Slecht

Ze weigeren om de levering bij de buren af te geven als je niet thuis bent. Kan moeilijk hiervoor vrij nemen

kan beter

Ik heb een bestelling aangevraagd en deze wordt in 3 keer geleverd en ik wacht nog altijd op de laatste levering met 2 stuks likstenen.

Osloweg 139

9723BK Groningen