Goed!

De communicatie zou wat beter kunnen... De mosterdzaad was blijkbaar niet voldoende in voorraad, dat ook weer niet zo verwonderlijk is in deze tijd. Achteraf hadden we het ook eerder (eind aug/begin sept) moeten bestellen... We hadden een zaaimachine aangeschaft en die moest nog afgesteld worden en dat was niet goed duidelijk of dat ook goed ging lukken... De laatste 2 zendingen (van 1 bestelling op 19/9/24) kwamen de eerste 5 zakken op 24 sept en de andere 7 zakken kwamen op 30 september binnen. Iets eerder zeggen dat de levering wat problematisch was, dat was wel zo prettig zijn geweest. Maar is allemaal met een beetje geduld goed gekomen. Mvg, Gerrit Luggenhorst

Geweldige service

Uitstekende telefonische ondersteuning. Je belt op je krijgt goed advies en zelfs nog mail met aanvullende informatie. Groot assortiment producten. Keurig op tijd bezorgd. Nette transportprijs. Ik ben heel blij met dit bedrijf.

Gewoon prima

Netjes volgens afspraak

Snelle levering op verkeerd adres!!

Hallo, Vorige week heb ik een Talen Tools schop besteld voor mijn zoon in Utrecht. Levering was in 2 dagen, helaas op mijn adres in Drenthe en niet in Utrecht. Slordig!!

goedspul en snel geleverd

groot assortiment

Snel geleverd, vervoeder komt afspraken na

Goed en snel geleverd

Niet de duurste en goed spul

Super service

Ondanks dat hij website er uit lag toch binnen 24 uur mijn product ontvangen op rekening. Hun service siert ze :)

Alles goed gegaan

goede service snelle levering.

goede service snelle levering.

Snel en correct geleverd!

Veel keus voor verschillende producten, scherpe prijzen en vlotte levering.

Zeer correcte levering

Xx

Xx

De hooiruif kwam krom aan met een loshangende scherpe spijl

Toch maar geaccepteerd. Retourneren is een heel gedoe. Nooit meer wat online bestellen maar zelf in de winkel kopen. Zo voorkom je toegezonden rotzooi. Het verdient niet eens een ster, maar het kan niet anders.

Mooie site en bere snelle levering

Super bedrijf

Ideaal

De benodigdheden waren aanwezig en op tijd geleverd

Product zoals aangekondigd

Beter kan niet

Ik kan wel zeggen dat dit bedrijf voor ons uitermate hun best heeft gedaan. Ze nemen netjes de telefoon op en zijn zeer klantvriendelijk. Ze denken met je mee en houden zich aan hun afspraken! Voor ons was het de eerste keer dat we er iets bestelde maar mochten we nog iets van hun assortiment nodig hebben zullen we zeker niet twijfelen! Waren alle bedrijven maar zo, dan hadden we sites als Kiyoh ook niet meer nodig.

Goed Materiaal

Geleverde Materiaal is goed bezorging was minder.

Mijn ervaring met BTN de Haas is goed.

Snelle levering van goede spullen.

Goede prijs en snelle service

Goede prijs en snelle service

Niet geleverd conform aanbieding op internet

Sleutel was totaal anders dan. De sleutel op internet Heb bij terugsturen foto toegevoegd van wat ik verwacht had Kosten van transport niet in verhouding tot prijs product Heb nu een sleutel bij temu besteld voor minder dan €5,00 zonder transportkosten Bij u betaalde ik er het viervoudige van

Snelle levering goeie website

Alles is vlot en netjes geregeld.

De klomp laarzen passen goed. De deosomegavit gaan de paarden ook blij meezijn. Het is een gemakkelijk te gebruiken vorm van lijnzaad en zemelen.

Osloweg 139

9723BK Groningen