Alles volgens afspraak

Super snelle levering

Kwaliteit net.

Goede service bij btndehaas!

Na het plaatsen van mijn bestelling alles prima afgeleverd.

Totaalpakket prima

Duidelijke website, klantenservice uitstekend, vlotte levering producten. Kortom uitstekend bedrijf!

Communicatie en verpakking kán beter

Mijn twee bestelde Pressol jerrycans werden niet geleverd op de site vermelde vrijdag, maar de maandag erop. De verpakking bestond volledig uit tape, geen bescherming tegen beschadiging tijdens transport dus. Een kartonnen doos was beter geweest. Maar ben wel tevreden met de geleverde jerrycans en de toegankelijkheid van de site en het eenvoudig afrekenen. Dus behoefte aan verbetering is realistisch.

Zeer ruim assortiment, vlotte levering

Enorm aanbod aan producten maar goed ingedeelde site maakt alles snel vindbaar. Vlotte levering met duidelijke communicatie en tracing

nog niet geleverd

ik heb mijn bestelling nog maar gedeeltelijk ontvangen. Krijg telkens melding dat het onderweg is maar ben ondertussen 10 dagen verder en nog steeds niets.

Altijd tevreden

Veel producten om uit te kiezen en altijd op voorraad. Goede prijzen. En levering is ook altijd vlot. Zeer tevreden mee. Wij zullen hier nog vaker bestellen.

Alles dik in orde

Geen opmerkingen, alles was correct

Het Werkt Echt !!!

Het werkt op de vogels die niet welkom zijn en laat de andere vogels ongemoeid. Exact wat ik wou.

Perfect!

Site is duidelijk en overzichtelijk Producten worden netjes en snel geleverd Alles precies zoals gewenst Goede prijs-kwaliteit

Product is prima, maar bezorging .....

De rol gaas zou tussen 16 uur en 18 uur bezorgd worden. Ik was vanaf 15.30 uur thuis en heb steeds goed opgelet. Geen bezorger gezien. Na 18 uur een mail: Bezorging mislukt, ontvanger niet thuis. Ik vermoed dat het te laat werd en dat de bezorger helemaal niet is geweest. De volgende dag werd het pakket stilletjes achter de deur gezet. Ik was wel thuis maar er is niet aangebeld.

Nette prijs kwaliteit en goed bezocht

Netjes bezorgd zonder poespas. Bestellen en leveren ging allemaal soepel en netjes. Mooie prijs kwaliteit verhouding.

PRIMA Heldere site zeer snelle afhandeling.

Maandag besteld 2 dagen daarna afgeleverd. De verzending is via transmission perfect te volgen.

Top bedrijf

Komen afspraken super na!

Perfect geleverd

Snel en netjes op tijd geleverd

goed zo als altijd

goed als altijd

Netjes contact

Fijn

Mijn bestelling binnen de verwachte levertijd gekregen. Ook was het netjes ingepakt en was ook fatsoenlijk van prijs. Een echte aanrader om in de toekomst meerdere bestellingen te doen.

Ruim assortiment, snelle levering

Goed bereikbare en goede klantenservice en ruim assortiment, snelle levering

Product prima,levering heeft lang geduurd

Eerst bericht gehad dat product geleverd zou worden, dit is 2 x uitgesteld.

prima service, goed materiaal

Kwaliteit broek

Kwaliteit broeken en snelle levering

Goed geleverd

zelfde besteld iets anders gekregen

uierpapier. vorige beviel goed. zelfde artikelcode ingevoerd en ander product ontvangen. Daar hou ik niet van. dan kaar met kortingcode kwijt dus ook geen korting. Doe dit digitaal als je wil dat je klanten echt korting krijgen, sommige boeren raken wel eens wat krijt

Osloweg 139

9723BK Groningen