Geachte, dank voor uw review. Het is inderdaad vervelend dat het aan de andere kant van het dorp wordt geleverd. Ondanks een andere postcode. We hebben de vervoerder gevraagd hier beter op te letten. De postcode in combinatie met het huisletter is uniek, dus het zou goed moeten kunnen gaan. Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Geachte, dank voor uw review. U geeft aan dat u nog niks heeft ontvangen, echter omdat u bij het bestelling heeft gekozen voor "Afhalen winkel" is er niks opgestuurd. Wilt u uw bestelling ophalen of wilt u dat we het alsnog opsturen? Wanneer u dit laatste wilt kunt u contact opnemen met ons via servicebalie@btndehaas.nl onder vermelding van uw ordernummer. Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Geachte, dank voor uw review. Na telefonisch contact te hebben gehad is het pakket gelukkig alsnog bij u afgeleverd. De vervoerder die verantwoordelijk was voor de vertraging heeft zijn excuus aangeboden voor het voorval. Samen gaan we op zoek naar verbetering zodat de situatie zoals bij u niet weer gebeurd. Met vriendelijke groet, Hans van Erp