Laden reviews...
326 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het geheel snelle levering, een goede prijs-kwaliteit en betrouwbare service. Het online bestelproces verloopt meestal soepel en leveringen komen op tijd. Een paar opmerkingen verwijzen naar af en toe vertragingen of voorraadproblemen, maar de algemene stemming blijft positief. Verder werken aan voorraadbeheer en duidelijke communicatie zou de tevredenheid nog kunnen vergroten.
Ik wilde een paar tuinklompen kopen, mijn maat (43) bleek niet in de winkel op voorraad. Ik heb een account aangemaakt en de. Klompen online besteld. Toen ik ze kwam ophalen bleek dat de inlegzolen de maat 43 vermeldden, maar de klompen zelf (onderop) maat 44. De medewerkster aan de servicebalie heeft direct actie ondernomen, en nieuwe besteld in de juiste maat, en deze op kosten van de zaak naar mij op laten sturen, zodat ik niet weer naar de winkel hoefde te rijden. Perfect! En nogmaals dank voor de service.
23 July 2026
Altijd betrouwbaar
22 July 2026
Heikants vleesvee
Chaam
Vrijdag gebeld waar de bestelling bleef, zou later komen dus overlegt of ik maandag beetje kon ophalen in die winkel, dit werd aangeboden dus ja graag, toen ik maandag aankwam was er niks en kon ik met lege handen naar huis.
20 July 2026
Raymond
Groningen
Makkelijk te monteren. Rubber langs de geleider stukje er af waardoor die mooi langs lijnt kan
20 July 2026
Erik
Grolloo
Product is prima, het duurde alleen ruim een week, voordat ik het in huis had. Klantenservice reageert snel.
19 July 2026
Rina
westervoort
Snel geleverd, geen gedoe. Gewoon een nette zaak
Miriam
Almelo
V.O.F. Landbouwbedrijf Prinsenhof
Bergen
Wat een gezeik dat je iets koopt en er dan zo'n veer in de reet email achteraan komt.
D
Kampen
Ben nieuw klant bij BTN al het een en ander besteld ,en ben een tevreden klant alles netjes op tijd geleverd en goed matriaal ook de service en klantvriendelijk is er
rudi jaspers
Maasbracht
Netjes verpakt netjes afgeleverd .
Nico Hendrix
Vredepeel
Mooi de volgende dag geleverd
Cg
Almkerk
Snel geleverd, prima prijzen. Mis alleen een track & trace waarin je evt dingen kunt aanpassen qua levering (bij niet thuis, bij de buren bijv)
Rik
Henk
Ruurlo
Mts Roubos klompenpaadje
Renswoude
Juiste prijs kwaliteit verhouding!
Rachid
Hoge Hexel
Blauwspray gemakkelijk bestel en snel geleverd
Adriaan
Vrouwenpolder
-Niet op tijd verzonden -Pakket (1,50 meter!!) kwijt bij vervoerder Transmission -Na drie keer contact opnemen wordt het opgelost met vervoerder en meteen voor het weekend nog een nieuw pakket opgestuurd -Na het weekend nog niets gehoord, opnieuw contact opgenomen: blijkt nog niet verzonden te zijn -Geen compensatie in de vorm van flinke korting voor ongemak of vervallen van verzendkosten na aandringen maar een tegoedbon voor bij een nieuwe toekomstige bestelling -Dan maar annuleren, klaar ermee: “wordt binnen 5 werkdagen teruggestort” -werkdag 7: weer contact opnemen want nog niet teruggestort, geen enkele excuses… -eindelijk teruggestort: nooit meer bestellen hier
W
Lewedorp
Alleen jammer dat postbedrijf geen neerzet toestemming heeft. Bij niet thuis nemen ze het pakketje weer mee terug, jammer!
H.j en J. Oliemans MTS
de Hoef
Ik bestelde onderdelen die ik snel nodig had. Namelijk tanden voor mijn hooischudder. Een levertijd van enkele dagen begrijp ik nog wel en dat is logisch. Maar de op 18 juni bestelde tanden werden pas op maandag 6 juli geleverd. In deze tussentijd heb ik bij het plaatselijke mechanisatiebedrijf andere tanden gekocht. Ik heb nu dus lekker veel voorraad die waarschijnlijk nooit meer op komt (-;. Maar wel jammer. Dus aanbevelen? Ja, als je tijd genoeg hebt wel.
P.
dronten
Goede kwaliteit voor goede prijs Alleen de leverings tijd naar belgie klopt niet
Glen
Herk-de-Stad
Het product dat ik besteld had werd in de webshop omschreven als een euro aansluiting, perfecte pasvorm, etc. Ik had dus hoge verwachtingen. Helaas bleek dit niet zo te zijn, de adapter paste niet. Ik heb BTN De Haas daarover geinformeerd, uiteindelijk werd in overleg met de fabrikant geconstateerd dat wij een adapter hadden gekregen die een afwijkende maatvoering had. Wij hebben inmiddels een nieuwe ontvangen, die wel naar volle tevredenheid past. Hierdoor heeft het helaas wel wat langer geduurd dan gehoopt, maar uiteindelijk is het netjes opgelost door BTN de Haas en de fabrikant.
8 July 2026
HippoSupport Hippische Dienstv
Nieuw Heeten
Geachte,
Dank voor uw review.
Helaas bleek het door ons net in het assortiment opgenomen adapterframe een andere maatvoering te hebben dan wij door hadden gekregen van de fabriek. Omdat wij om de fabriek vertrouwden hebben we dit niet verder gecontroleerd. Hiervan leren we dat we het zelf ook nog na moeten opmeten alvorens we een artikel op de website plaatsen. Een leermoment van ons maar u zat met een verkeerd artikel. We hebben het gelukkig samen met de fabriek op kunnen lossen door u een nieuw adapterframe te leveren en de verkeerde weer bij u op te halen.
Nogmaals excuus voor het ongemak en bedankt voor uw geduld dat we het hebben kunnen oplossen en ervan hebben kunnen leren.
Met vriendelijke groet,
Kees Freije
correct zoals afgesproken
7 July 2026
Huub
Haaksbergen
makkelijk bestelt, veel sneller geleverd dan verwacht. goede kwaliteit. aanrader.
6 July 2026
Melanie