Geachte, Dank voor uw review. Wij proberen, en dat mag u van ons verwachten, onze prijzen zo scherp mogelijk te houden. Omdat wij u en uw bestelling waarderen ontvangt u daarnaast ook nog eens een éxtra cadeaubon voor een bestelling in de toekomst. Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Geachte, dank voor uw review. Graag hoor ik van u welke kortingsbon u heeft zodat ik kan kijken wat er mis is gegaan. Uw reactie zie ik graag verschijnen: hans@btndehaas.nl Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Geachte, dank voor uw review. Goed om te lezen dat uw klacht die bij ons is gemeld direct goed werd opgepakt door een nieuwe op te sturen. We verpakken kwetsbare dingen zo goed mogelijk, doch gaat er helaas wel eens iets kapot en dan lossen we het graag weer op. Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Geachte, Dank voor uw review. Helaas is er met het vervoer inderdaad één werkdag vertraging opgetreden, en met daarna een nationale feestdag is het inderdaad nóg een dat later geworden. Welgemeend excuus voor het ongemak hierdoor. Kunnen wij nog iets voor u betekenen? Graag hoor ik van u: hans@btndehaas.nl Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Originele beoordeling
Geachte, Dank voor uw review. Door een fout bij onze vervoerder is er vertraging opgetreden, welgemeend excuus hiervoor. Zojuist is in werking gesteld dat het morgen afgeleverd zou moeten worden, hierover heb ik u zojuist ook een e-mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Geachte, dank voor uw review. We begrijpen uw teleurstelling, we doen er alles aan om onze voorraad zo goed mogelijk op peil te houden echter bleek er een voorraad verschil te zijn waardoor uw bestelling niet tijdig kon worden verzonden. Welgemeend excuus hiervoor. Voor het inkuilen geven wij altijd het advies om al weken van te voren het plastic in huis te halen om niet zonder te zitten. Dit om problemen als deze te voorkomen, omdat problemen altijd ontstaan op momenten dat het niet uit komt. Met vriendelijke groet, Hans