Span sleutel ontbrak, is na melding opgestuurd.

Span sleutel ontbrak, is na melding opgestuurd.

Goede prijs en snelle levering

Maandag 2 bezems met kromme steel besteld, dinsdag al in huis

super tevreden

super tevreden over het bestelde product en over de afhandeling van de bestelling en de levering

goede duidelijke webshop makkelijk te bestellen

nette prijzen en snelle leveringen

Geen problemen met bestelling

Gebruiksgemak is goed in orde

Best goed

Even wennen met de bezorging van de pakketten met een andere vervoerder. Duurt soms lang eer een bestelling wordt geleverd. Uiteindelijk wordt alles tot op heden wel geleverd soms zelfs een maand later.

Goede producten, redelijke prijs.

BNT de Haas heeft producten die anderen niet hebben en tegen een redelijke prijs, ik kom hier regelmatig terug.

Goede betrouwbare levering

Scherpe prijzen tegen goede levercondities. Helaas een product schade met levering. Ga er vanuit dat dit opgelost wordt.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goeie jas voor zomer en winter

Snel en correct

Melkmenger gekocht; later in de week bleek er een beursactie te zijn. Korting werd onmiddellijk weer op bankrekening bijgeschreven .

T shirt

Ben tevreden. Goede kwaliteit.

Wat ik bestel krijg ik.

Mijn eerste bestelling, kom s lang in de winkel wanneer tijd

slecht

het gekochte deugt niet

Prima geregeld

Prima geregeld de hele bestelling.

perfect geregeld

snelle afhandeling , concurerende prijs

goede producten ook ivm prijs verhouding

waow

spul werkt goed en lost goerd

fijne broek goede pasvorm

broek zit erg fijn is elastisch ,kun makkelijk bewegen goede lengte. en goede zakken en opberg ruimte. mis alleen kniezakken.

Duurde veel te lang, 1e deelzemding stuk

Duurde lang voor er wat kwam de eerste deelzending 3 led te stuk Gebeld bij de 2 e zending wel de eerst 3 erbij Op zich goed opgelost maar duurde erg lang. En ik snap niet waarom de 3 kapotte tl apart weer waren verstuurd In een omdool zitten 10 tl buizen had er 20 besteld komen er 17 in twee ondozen en weer 3 losse erbij deze waren gelukkig wel heel De volgende keer laat ik geen tl of breekbaar iets versturen Hoewel het netjes is afgehandeld. Vandaar aanbevelen nee

gemakkelijk

gemakkelijk en vlot geleverd!

Goeie filmpjes (YouTube). Duidelijke site. Maar moet alle spullen nog installeren.

Mijn ervaring bij BTN is geweldig!

Als er iets met de bestelling is, wordt dat direct kortgesloten! Dit is volgens mij wat een klant wil!

Osloweg 139

9723BK Groningen