Product prima,levering heeft lang geduurd

Eerst bericht gehad dat product geleverd zou worden, dit is 2 x uitgesteld.

prima service, goed materiaal

Kwaliteit broek

Kwaliteit broeken en snelle levering

Goed geleverd

zelfde besteld iets anders gekregen

uierpapier. vorige beviel goed. zelfde artikelcode ingevoerd en ander product ontvangen. Daar hou ik niet van. dan kaar met kortingcode kwijt dus ook geen korting. Doe dit digitaal als je wil dat je klanten echt korting krijgen, sommige boeren raken wel eens wat krijt

Brokken lam en rijst

Onze 2 labradors met overgevoeligheid voor granen hebben met deze lam en rijst brokken een goede maaltijd. Zij zijn tevreden. Hebben een mooie glanzende vacht en geen diarree en darmklachten. Een echte aanrader voor honden met overgevoeligheid voor granen.

Altijd goede producten en snelle levering!!

Altijd top!

producten goed bezorging slecht

Helaas zijn de warmtelampen die ik 10 dagen geleden besteld heb nog steeds niet ontvangen.

Goed product snel geleverd

Bestelling voldeed aan verwachting goede prijs en snel comfort afspraak geleverd.

Snelle verzending

het vinden van de artikel is wel moeilijker geworden na de samenwerking met ander bedrijf. de keuze is wel prima ze hebben alles wat je maar kunt bedenken. maar voor dat je korting krijgt het bedrag mag wel wat lager. ik heb de laatste keer ook geen kortingsbon bij mijn bestelling gehad voorheen zat er wel iedere keer een kortingsbon bij.

Alles netjes geleverd ( zoals het hoort).

Zie boven

Duurt lang

Eind december verschillende artikelen besteld. Nu al 4x postbezorger geweest maar nog steeds niet compleet. Ben ik niet van BTN de Haas gewend

top

BTN levert zoals het hoort. Top!

Prima bedrijf

Ruim assortiment

positieve ervaring

Vragen werden uitstekend beantwoord

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Prima service en eenvoudig bestellen via de webshop. Ik haal het meestal op, maar bezorgen is ook geen probleem.

snelle goede service

dat wat ik nodig had, werd snel geleverd.

tevreden over de bestellingen

duidelijke levertijden en goed verpakt

Juiste artikelen, juiste prijs, goed geleverd en op de datum die afgesproken is

Ik ben te vrede over mijn aangekochte goederen

best gelopen

prima assortiment

Vlot en correct. Suikerbrood was lekker.

Ondanks slechte weer toch vlot en correct ! Suikerbrood was lekker !

Her bedrijf is oké vervoerder niet

Goede morgen . Meerdere meldingen van de vervoerder gekregen dat het die datum bezorgd zou worden en steeds om 17.53 melding NIET GELUKT. De bestelling is te lang onderweg geweest de dozen zijn beschadigd Niet alles is geleverd .

Altijd goede producten en vlotte service

Goede producten en vlotte service bezorging altijd met vriendelijke bezorgers

Osloweg 139

9723BK Groningen