Gewoon goed en degelijk

Goede kwaliteit materialen.

Goed verlopen bestelling

snelle correcte bezorging

Snelle en correcte bezorging

We hebben alles netjes ontvangen. Goed verpakt en op tijd

goede service

geleverd zoals beloofd

Ongelooflijk snelle levering

De levering was verbazingwekkend snel. Er bleek een defect onderdeel te zitten, maar ze hebben de machine letterlijk in het weekend opgehaald om hem te repareren. Hun service is onberispelijk!

Duidelijk voor online bestellen en snel geleverd.

Goed georganiseerde onderneming kan je alleen maar blij mee zijn.

tegenvaller

gevraagd of men een bestelling klaar wilde zetten zodat mijn dochter na zijn werk het op kon halen. Was geen probleem dat zouden ze doen. Waarop ik terug gebeld werd dat zij het niet meer klaar zette en dat je zelf uit de winkel moet halen! Nu weet mijn dochter niets van deze producten af en moet alsnog een verkoper inschakelen om het te vinden........ hoe krom is deze situatie

de slotbouten was prut

De borstel bevalt wel goed . Maar de twee slotbouten om de borstel aan mekaar bevestigen , de schroef draad van de slotbout draaien dol . ik heb twee nieuw eigen slotbouten gebruikt .

Snelle leveringen uit stekende producten

Er werd een accu van 2024 op gestuurd

Niet best als je een nieuwe accu besteld die al bijna 2 jaar oud is

snel en volgens verwachting

ik zocht online de scherpste prijs en die vond ik, meestal zit er dan wel ergens een addertje onder het gras, hier niet, keurig verpakt op tijd geleverd ik ben helemaal tevreden en ga zeker opnieuw bestellen als deze op zijn, dank!

Pakket niet ontvangen

Pakketbezorger zegt geleverd te hebben maar wij hebben niets ontvangen 2 x met Transmission gebeld, 2 x niet teruggebeld en nog steeds geen pakket!!!

levering zoals beloofd

zeer goede ervaring

fijne zaak

werkt erg makkelijk. hebben alles

eerste levering was prima

leveren was oké goed geregeld presentje altijd welkom maar verzend het bij elkaar mogelijk besparing

Vlotte levering van het bestelde

Bestellen blijft wel een dingetje er is zoveel assortiment dat het geen je wil hebben wel enig zoekwerk kost

Snel geleverd en goede shampoo

Service en kwaliteit

Goede ervaringen met dit bedrijf! Onlangs was er met transport iets misgegaan. Na een telefoontje heeft een medewerker het product persoonlijk afgeleverd dezelfde dag nog.

Snel geleverd.

goede prijs kwaliteit verhouding

Klauwverbandjes goede kwaliteit en werken fijn

Goed verpakt en snel verzonden.

Snelle levering onderdelen

Goede Service