Laden reviews...
314 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het geheel snelle levering, een goede prijs-kwaliteit en betrouwbare service. Het online bestelproces verloopt meestal soepel en leveringen komen op tijd. Een paar opmerkingen verwijzen naar af en toe vertragingen of voorraadproblemen, maar de algemene stemming blijft positief. Verder werken aan voorraadbeheer en duidelijke communicatie zou de tevredenheid nog kunnen vergroten.
Juiste en deskundige uitleg bij de aankoop
8 June 2026
jolanda dijkstra
Lellens
Bestelling verliep heel vlot. Snel geleverd. Goederen van goede kwaliteit.
8 June 2026
IVO
Puurs sintamands
Stalpoeder is snel geleverd en voldoet aan zijn verwachting
4 June 2026
Marion
Oss
Producten snel geleverd en kwaliteit is goed.
3 June 2026
Fa
Tricht
De helft werd maar geleverd moest eerst zelf contact opnemen om de rest te ontvangen en dat duurde ook weer 3 werkdagen
Beveelt niet aan
M
Empe
Geachte,
Dank voor uw review.
Zoals u van mijn collega heeft gehoord lag uw pakket al een week bij onze vervoerder. Helaas is bij de vervoerder was misgegaan waarvoor ze excuus hebben aangeboden, bij deze aan u doorgegeven. Gelukkig hebben ze ook kunnen zien waar het mis is gegaan en dit nemen ze mee voor de toekomst zodat dit niet weer kan gebeuren.
Nogmaals excuus voor het ongemak.
Wanneer ik nog iets voor u kan betekenen dan hoor ik het graag.
Met vriendelijke groet,
Hans van Erp
Normaal nooit geen klachten maar nu mis ik wat bij een bestelling waarop gemaild, wel reactie terug gehad met je word dinsdag gebelt nu is woensdag en nog niks gehoord
27 May 2026
Ricardo cloosterman
Schipluiden
Gratis verzending maar toch kosten in rekening brengen
Beveelt niet aan
26 May 2026
p slooter
Strijen
We hadden hiervoor de 128. Deze is net wat krachtiger en de motor is rustiger.
Pieter
Mijdrecht
Goed product en snelle levering
Melkveebedrijf Luttikhof
Hellendoorn
Bestelling wordt vlot verwerkt. Soms komt de bestelling in etappes binnen! Maar verder een dikke prima.
J Markvoort
KvD
Jeanine
Staphorst
Zeer goede heggenschaar aangeschaft. Zeer voordelige prijs en ook snel en netjes Verzonden en afgeleverd.
23 May 2026
H.
Amstelveen
Aantrekkelijke aanbieding, en geen verzendkosten.
M.a.c.
Meijel
Meerdere producten gekocht, compleet geleverden goed.
Ph. P.
Klundert
Goede ervaringen met BTN, de prijzen zijn netjes en de levering is snel.
Ouessant BV
Vorchten
Ik heb bij BTN DE HAAS Tyleenslang besteld besteld het is een goed product en de levering ging ook voorspoedig ik gebruik het in de ruin om netten bogen te maken tegen de vogels om mijn fruit te beschermen.
19 May 2026
hans
Zierikzee
Makkelijk bestellen, snelle levering
19 May 2026
Do
Lexmond
ik heb voor mijn bestelling geen, zoals beloofde trac and trace gekregen, maar de bestelling was snel geleverd
18 May 2026
Juul
Bergharen
De stelling vandaag besteld morgen in huis is vaker niet dan wel. Meestal is er wel een product niet voorradig waardoor de bestelling vertraagd of opgesplitst wordt.
15 May 2026
Het Achterste loo v.o.f.
Hilvarenbeek
doen het goed. afspraak en levering nagekomen.
13 May 2026
Bob Mike
LAGE MIERDE
Netjes thuis bezorgd, bij de bestelling van spenen zaten er geen 5 in maar 4, na telefonisch contact keurig opgelost, voor de rest was alles prima in orde.
13 May 2026
Jan
Driebruggen
Als wat besteld, is het er snel! De site is overzichtelijk waardoor het makkelijk is om wat te bestellen!
11 May 2026
MTS. Pegge