Super goede service

Heel goed geholpen na enkele klachten

Zeer correct

Vandaag besteld, morgen in huis

Zeer goede service

Goede en snelle afhandeling. Alleen jammer dat chauffeur niet alles iin 1 keer afleverde had niet goed op zijn lijst gekeken e maar 1 pak geleverd ipv 2

goed product en vlot bezorgd

goed geregeld

alles corect geleverd volgens afspraak

alles netjes in een keer geleverd

Voor mij geen geschikte laars

Het is een prima laars,maar ik kan er niet op lopen denk dat de zool te laag is.

Snelle levering, goed verpakt !

BTN de Haas is een prettige winkel om te shoppen. Duidelijke site, snelle levering, netjes verpakt.

Snelle levering. Compleet.

Vlot en goed bezorgd m

Groot bedrijf wat toch alles goed nakomt

Helemaal super!!!

Ik ben mega blij, want de anti-lek wielen passen op mijn steekwagen, ook quaaslengte. Ze zijn helemaal super!!! De medewerkers zijn enorm vriendelijkheid en online me heel fijn geholpen met hun goede en uitgebreide advies. Er werd ruim de tijd genomen voor mij, toen ik belde.

Prima verzorgd

Keurig verzorgde bestelling.

Goede levering

Snelle levering en produkten zijn van kwaliteit

Makkelijke site, besteld en snel in huis!

Goed!

Goed en snel

Simpelweg gewoon goed

Goed werkend product

goed werkend product

Prima ervaring, als iets mis gaat word er heel vriendelijk gereageerd en snel opgelost

Snel en niet duur

Aspen 2 was hier goedkoop.snel geleverd!

Goede website snelle levering goede prijs.

Goed, duidelijk assortment

Goed, duidelijk, scherp geprijst assortment

Goederen snel geleverd

Tevreden met de bestelling.

Alleen wat jammer dat er de volgende dag een mail binnenkomt met 10% korting op alles. Als ik dit geweten had, had ik natuurlijk later besteld... Nu ging het niet om een groot bedrag maar anders had ik alles terug gestuurd en opnieuw besteld. Mvg Yannick Hoekstra

Super snelle levering

Goed en snel geleverd

Mijn eerste ervaring met het bedrijf BTN de Haas is uitstekend. Goed en snel geleverd, dit zoals beloofd.

was onze eerste bestelling

Conform het verwachtingspatroon, goed uitgevoerd.

Osloweg 139

9723BK Groningen