Goed geholpen

Spulletjes netjes en snel thuis

prima manier van bestellen en snelle adequate levering. top!

prima manier van bestellen en snelle adequate levering. top!

heel goed bedrijf

ze staan je netjes te woord en denken met je mee.

Gewoon altijd goed en correct!!!

Makkelijk correct en snel

besteld en dag later binnen

tevreden

Prima spullen. Netjes afgeleverd.

goede webwinkel, overzichtelijk

Snelle levering en goed, ruim sortiment. Zeer tevreden.

Goede web winkel en vlotte levering

Alles goed gegaan en snelle levering.

Wacht nog steeds op de rest van mijn bestelling

Ik wacht al een tijdje op de rest van mijn bestelling. Op een vraag via de mail waar de rest blijft heb ik tot nu toe geen reactie ontvangen.

Betrouwbaar en niet duur.

Al vaak wat besteld bij BTN de Haas en altijd correct afgeleverd.

Waardeloos, minimale flexibiliteit of meedenken

Toen ik vlak na de bestelling nog een klein artikel wilde meebestellen, werd mij telefonisch verteld dat dit niet mogelijk was. Er werd niet eerst wat nagevraagd of onderzocht dat wij bedrijfsmatig jaarlijks een mooi bedrag aan hun 'sponsoren' en dat er voor zo'n toegevoegd klein artikel wel wat moeite kon worden gedaan, voor deze vaste klant, door bijvoorbeeld ter plekke een iDeal-link te sturen, waardoor het extra artikeltje had kunnen worden meegestuurd met de oorspronkelijke bestelling. Vaste klant ontevreden. De bestelling werd deels te laat bezorgd, dat betekent: meer dan twee weken te laat. Toen heb ik telefonisch de bestelling geannuleerd, omdat 'mijn zoon vandaag jarig is en zijn cadeau dus niet op tijd is'. Er kon geen felicitatie vanaf of een 'wat vervelend dat de bestelling zo lang op zich laat wachten'. Uiteindelijk hetzelfde cadeau gekocht bij een plaatselijke dealer. Daar hebben we dat andere artikel ook weten te kopen. Ondertussen stond het betreffende artikel trouwens al een week lang als 'op voorraad' op de website, dus waarom moest het zo lang duren tot dit artikel werd nabezorgd...

Snel en betrouwbaar

Altijd goed

prima artikelen, snel geleverd gekregen

De artikelen die wij hebben besteld, zijn prima in orde en zoals het beschreven staat. Het werd op het juiste tijdstip afgeleverd, dus alles zoals het hoort!

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Vlug geleverd en niet te duur

Goed kwaliteit en optijd gelevert

Netjes en snel en netjes afgeleverd

goede en snelle nette firma

mijn ervaring met btn is goed nette mensen aan de telefoon goede en vlotte afwerking

Is altijd goede service

Super service

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Btn is niet de goedkoopste in agrarische artikelen. De kwaliteit daarentegen is wel altijd heel goed. Daarom kopen wij vaak bij Btn. Makkelijk bestellen en snel in huis.

Goeie produkten en snelle levering.

Gemakkelijke webshop, goeie produkten, snelle levering en dat alles tegen een betaalbare prijs.

netjes verpakt en snelle levering

Snelle bezorging van de levering

Veel spullen voor de melkinstallatie die ik heb bestellen gaat snel en eenvoudig verder is het gemakkelijk om op rekening te kopen en dan achteraf te betalen

alles klopte

oké

Prima prijs en snelle levering

Mooie Sixton werkschoenen gekocht voor een aantrekkelijke prijs. Product is zoals omschreven op de website. Snelle levering door Transmission met een duidelijke indicatie voor het aflevermoment.

Osloweg 139

9723BK Groningen