Laden reviews...
312 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het geheel snelle levering, een goede prijs-kwaliteit en betrouwbare service. Het online bestelproces verloopt meestal soepel en leveringen komen op tijd. Een paar opmerkingen verwijzen naar af en toe vertragingen of voorraadproblemen, maar de algemene stemming blijft positief. Verder werken aan voorraadbeheer en duidelijke communicatie zou de tevredenheid nog kunnen vergroten.
betrouwbaar bedrijf om artikelen te bestellen. krijgt altijd email wanneer artikel bezorgd wordt,ook als er levertijd opzit en wanneer het dan wel geleverd kan worden.
9 December 2021
w
deurningen
9 December 2021
Thijs Theelen
Roermond
Makkelijk te bestellen op de website. Correcte afhandeling. Goede kwaliteit.
8 December 2021
Frank
St. Odilienberg
Het bestellen van de artikelen gaat gemakkelijk met een goed zoek systeem op de site. En de levering van de bestelling was iets langer dan normaal, maar vooraf aangekondigd in verband met de Black Friday actie. Verder wordt de levering vooraf duidelijk aangekondigd met een tijdplanning van levering. Kortom prima verzorgd.
Het Swifter Hobbydier
Appelscha
goede prijs kwaliteit verhouding. producten snel geleverd
A.J.W.
veenhuizen
Super snel in huis!
Catharina
Metslawier
zo door gaan
R
Staphorst
de bezorging verliep door de bezorger goed DHL vond mijn adres niet en meer dan een week later als beloofd kon ik mijn bestelling op een service afhalen
E.F.M. Dorst van
Cadier en Keer
Geachte,
dank voor uw review.
Uw bestelling heb ik even nagelopen en ik zie dat u op 27 november een bestelling bij ons heeft gedaan en op 29 november de bestelling geleverd heeft gekregen door onze vervoerder TransMission.
U geeft aan dat u het pakket een week later dan gepland bij DHL op moest halen, kan het zijn dat u een bestelling bij een ander bedrijf heeft verwisseld met onze levering? Wij doen namelijk geen zaken met DHL.
Graag hoor ik van u.
Groeten,
Hans van Erp
Gewoon goed ook vraag via telefoon met alle tijd beantwoord
Maatschap Hietkamp
Kollumerzwaag
snelle levering, word goed op de hoogte gehouden door de mail en bij vragen snelle reactie.
Gerben Waalderink
Hoge Hexel
overzichtelijke webpagina, en snelle levering.
Willem Bonestroo
Doornspijk
Tevreden
Vof L en L Bouma
Lollum
Gewoon goed
André
Maastricht
Momenteel ligt mijn laatste pakket afkomstig van jullie bij de vervoerder in hoorn. Door mijn fout zit er een verkeerd leveradres op. Namelijk van dalenlaan 120 2082 vh Santpoort-Zuid. Dit adres is vervallen en verandert in : de Veenen 10 2082 vs Santpoort-Zuid. Ik kan niemand bereiken bij de vervoerder vandaar dat ik jullie deze mail stuur. Gaarne dit aan de vervoerder doorgeven? Zodat het pakket afgeleverd kan worden. Dank Peter nijssen 0653649602
Nijssen Loonwer
Santpoort-Zuid
Geachte Peter,
dank voor je review.
Wanneer er bij het bestellen een fout afleveradres is doorgegeven kunt je het beste direct contact met ons opnemen via de e-mail op [email protected] dan kunnen wij dit doorgeven aan de vervoerder. Omdat er extra kosten aan zijn verbonden kan de ontvanger, in dit geval jij, dit niet doen. Dit moet altijd via de verzender.
Aan de telefoon gaf je aan dat het pakket toch nog goed is aangekomen, mooi om te horen. Het nieuwe afleveradres hebben we aangepast in ons systeem zodat het vanaf nu wordt verzonden naar het adres wat jij graag wilt.
Groeten,
Hans van Erp
Bevalt goed
Leefers
Enschede
goede service. Bestellingen worden accuraat afgewerkt.
Beveelt niet aan
Lierderholthuis
eerlijke service
roel gaasbeek
maurik
Meerdere keren bestelling gedaan en altijd goed en snel.
R Loeffen handelsonderneming
Sint oedenrode
Jammer van die enquête achteraf na 3 mailtjes niet beantwoord te hebben nog weer een mail slechte zaak
Beveelt niet aan
Paul
Zevenaar
Peter Bekkers
Mariahout
Soepel, fijn, gemakkelijk
John
Weert
Makkelijk bestellen in de webshop met veel keuze
B
Harfsen