in het verleden prima, maar nu minder

2 bouwhekzeilen besteld en supersnel gekregen, perfect! Maar de zeilen hadden de zelfde maat moeten zijn, ook gezien de maataanduiding op de verpakking. Er zit 20 cm verschil in de hoogte! Jammer want nu komen de ringen ook niet meer gelijk. Nu gaat het maar over een bedrag van rond de € 15,00 maar vreemd is het wel

Prima ervaring

Het pakket werd afgeleverd op de plek die ik de bezorger aanwees.

Snelle service en heldere communicatie

Naar aanleiding van mijn aankoop telefonisch contact gehad, wat prima verlopen is. Prompte reacties op bestelling en duidelijke info over de levering.

Meestal snelle levering, anders wordt er contact opgenomen. En alles voor een goede prijs

Geleverd volgens afspraak

Na een prettig telefonisch contact werden de producten keurig op de afgesproken dag geleverd.

goede prijs kwaliteitverhouding

snelle levering.

gewoon goed

gewoon goed

goed.

goed en snelle levering

Snelle levering, met goede communicatie

Voldoet aan de verwachting

Werkt uitstekend

beetje jammer van de dubbele verzendkosten

ik betaal 2 x verzendkosten als ik iets wil ruilen

Goed. Gekregen wat we besteld hadden

De bestelling voldoet aan onze voorwaarden ( zoals het omschreven was op de webshop)

Goed en snelle levering

netjes en op tijd afgeleverde bestelling

De producten die besteld zijn zijn netjes op tijd geleverd alleen z vinden wij dat de producten naar verhouding in een overdreven grote doos met plastic wordt verstuurd.

goede keuze

Prima webshop

Normaal gesproken goed

Nu werd er later geleverd als ik gewend ben en kreeg ik onzinge mail

Prijs kwaliteit verhouding goed en snelle levering.

Tevreden klant

goed geregeld en bestelling kompleet

goed en handig bestelling mooi op tijd

duidelijke webshop met goede verzending

duidelijk website met (agrarische) producten, die degelijk verpakt worden thuisbezorgd.

Fijne service, goede kwaliteit

Niets ontvangen

Tot twee keer toe is de datum verzet wanneer de producten binnen komen wacht overigens nog steeds op mijn geld

Soepel verlopen

Soepel verlopen.

snelle levering, veel keuze en goede service

Ik had spullen besteld. Alles werd snel geleverd. Ik had nog een mail nagestuurd en hierop werd ook snel en netjes gereageerd. Zeer tevreden klant!

Goede web winkel goede prijs produkt verhouding goed bereikbaad mail telefoon.

Osloweg 139

9723BK Groningen