Goede service,goede producten

Goede service,snelle Levering.

Goede service met iets extra's

Ik laat niet vaak reviews achter, maar BTN ging net wat verder dan andere leveranciers. De bestelling verliep keurig volgens planning, goede communicatie en snelle bezorging. Bij de bestelling zat ook een leuke verrassing die bedoeld was om boeren en burgers dichter bij elkaar te brengen. Deze toverde een glimlach op mijn gezicht en heeft een bijzondere indruk achter gelaten waardoor ik vaker terug zal komen bij BTN.

Vlot en top geregeld

Vlot en top geregeld en ontvangen. super

Goede communicatie, top geleverd!

gemeld waar pakket geplaats kon worden bij afwezigheid, dit keurig gedaan. Netjes verpakt en een leuk kleinigheidje erbij geleverd. via mail goed op de hoogte gehouden van de levering

De laserkachel doet het bijzonder goed. Erg tevreden !!! Geen stank !! Fijner als butagaskachel !!! Had die veel eerder moeten kopen !!! F werdekker

Top zaak!

Top website, veel keus, goede/snelle service, scherp in priis en kwaliteit

Een snelle levering van het bestelde product.

Het vinden van het gewenste product koste even tijd. Het is niet altijd duidelijk waar wat bij hoort. Maar toen we het gevonden hadden was het zo besteld en snel geleverd. Het product voldoet aan de verwachtingen.

Goede website en supersnelle levering. Top.

Kruiwagen supersnel geleverd met een goede transporteur!

Product stond snel klaar bij de kassa.

Online besteld en 2 dagen later stond het netjes klaar.

super goede ervaring, snel geleverd en ondanks kleine bestelling nog een kado gekregen.

goede ervaring en zeker een aanrader

Besteld en snel en correct bezorgd.

Besteld en snel en correct bezorgd.

Heldere website, vlotte levering, scherpe prijzen

Heldere en duidelijke website, gemakkelijk zoeken naar het juiste product. Levering vaak eerder dan website aangeeft. Correcte chauffeurs. En natuurlijk leuk om af en toe verrast te worden met een zak drop of pannenkoeken pakket:)

Supersnel

Heldere mailing, snelle service, prima product.

prima producten voor een eerlijke prijs

de spullen die voldoen aan de verwachting, het assortiment zou nog wel wat uitgebreider mogen.

Altijd correcte levering

Goed bedrijf en fijne service

Geen problemen bij bestelling en levering

Goede, snelle service en top kwaliteit!

Leuke attentie

Goede website met voldoende keus en snel geleverd.

Heel tevreden en concurrerende prijs.

Helaas doet BTN zaken met TransMission

De chauffeur van Transmission had én het verkeerde afleveradres (gecontroleerd en bij BTN staat het gewoon goed) én ze hebben ook niet de moeite genomen aan te bellen bij dat verkeerde adres want die waren thuis maar hebben een briefje in de bus gedaan dat er niemand thuis was. Dat was de vrijdag voor Pasen dus helaas kunnen we pas na Pasen achter onze BTN-bestelling aan.

Prima levering,

Top, vooral het pannekoekpakket valt in de smaak

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding

Altijd correct, goede info en service. Groot assortiment en goede prijs/kwaliteit

prima aflevering .

prima aflevering goed product en een leuke verrassing ga zo door.

goede materialen en snelle levering

handig dat je van tevoren een bericht krijgt hoe laat de bezorging ongeveer gepland is. goed verpakt en goede prijs/kwaliteit

goede servers

Osloweg 139