Snelle reactie na bestellen

Makkelijk om iets te bellen, ligt zeer snel voor je klaar in de winkel!!

waar voor je geld

Kan niet beter!

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Goede service en vriendelijke behandeling top

gewoon besteld en enkele dagen later geleverd

Goede prijs/kwaliteit nette verzending.gewoon goed

Goede prijs/kwaliteit nette verzending.gewoon goed Overzichtelijk

Goed verpakt, aangekomen volgens afspraak, Voldoet aan de verwachting.

snel en goede levering

super bedrijf, scherpe prijzen

in een woord goed

ik heb alleen nog geen fakyuur

jammer

Het bestelde was jammer genoeg zijn prijs niet waard.

correct en snel

Fijne winkel, goed bezoek, klasse producten.

Goede producten, fijne winkel, vriendelijke en professionele mensen, zelfs nog even broeken uitgezocht in een rustige winkel. Al met weer een prettig bezoek!

Altijd goed

Vlotte afhandeling

Voor verbetering vatbaar.

De producten zijn wel goed, alleen 1 van de 3 bestelde dozen isolatoren zat helemaal kapot in de doos. Ik was teleurgesteld dat er niet de volgende dag geleverd werd ondanks dat ik vroeg op de dag de bestelling plaatste.

Behulpzaam en beste service

Onlangs een fabrieksfoutje in een kunststof ankertje voor nepvogel gehad. Was goed opgelost.

Bijzonder uitgebreid assortiment.

Mijn bestelling kwam in 2 porties. Dit is heel helder gecommuniceerd en verder correct afgehandeld.

mooie zaak, prettig winkelen

goed en ruim assortiment

Goede producten en snelle levering

Prima levering

Eenvoudig online bestellen en volgens planning geleverd

Is goed, kan niet beter!!!

Is goed

goed en snel

Heel klantvriendelijk en meedenkend met de klant

Eind van de middag gebeld over informatie over aankoop welke compressor het meest geschikt zou zijn,krijg een hele goede uitleg maak direct de juiste keuze want was wat mij betreft haast omdat de machines waar we mee werken niet zonder lucht kunnen,na aangeven van de werknemer doe ik online de aankoop bewerkstelligen bij de Haas zorgen ze dat hij nog mee kan met de order.En de volgende dag om 8:45 staat de transporteur op de stoep. En hebben wij de aankoop voor het weekend binnen.wat anders pas dinsdag zo worden als het alleen online had gedaan.gewoon GEWELDIG.

Zeer tevreden, snelle levering.

vlotte levering, compleet assortiment

Uitgebreid assortiment zodat je niet alle webshops langs hoeft. Vlotte levering. Aanrader

Osloweg 139

9723BK Groningen