Vlotte en goede levering

Zie het vorige antwoord

Top snelle levering

prima service en prijzen

geweldige service en goede prijzen en zelfs in deze corona tijd snel geleverd ik kon achteraf betalen en zal zeker weer bestellen bij jullie . kortom helemaal top

mooie producten voor een goedkope prijs

snelle levering en goedkope producten

Groot assortiment voor een goede prijs

Snelle leveringen, en goede communicatie over de mail. Voor vragen kun je altijd bellen of mailen. Het assortiment is erg groot, zodat je alles op 1 site kunt bestellen. De prijzen zijn aantrekkelijk.

Altijd uitstekende service en kundig personeel

Altijd uitstekende service en kundig personeel

ga zo door

Altijd een snelle en correcte levering !!

duidelijk en goed

duidelijk en goed

Bestelproces wel handig

Je bestelt 2 zaken, krijg je mailtje dat het samen opgestuurd wordt. Wat gebeurt er? Het ene product komt de ene dag en de andere de dag erop, oftewel het voorraadbeheer is niet heel handig. Je ontvangt dus verzendmailtjes, factuur, ontvangst etc. etc. allemaal in tweevoud. Oftewel niet heel handig en logisch.

Breed assortiment, snelle levering

- Het assortiment is ruim genoeg. - De levering is over het algemeen snel te noemen. - Het is handig dat oude bestellingen en facturen ingezien kunnen worden. Voor een 10 zouden deze punten nog verbeterd kunnen worden. - Website zou nog iets beter ingericht kunnen worden, voor het overzichtelijker bladeren door de producten. - Prijzen zijn prima, echter voor een webshop niet super scherp. Daarnaast worden kortingen vooral op staffels of bij aankopen boven € 350,- gegeven. Echter zou een korting voor vaste/terugkerende klanten mooi zijn. Hoe meer/vaker besteld wordt, hoe hoger de korting?

makkelijk en duidelijk

snel geregeld

Voor mijn eerste bestelling : heel goed

nog geen andere ervaringen

prima en vlot geleverd

artikelen duidelijk vermeld op website bestellen gaat makkelijk en vlot en de levering verloopt ook volgens plan ondanks de sneeuw.

goed, fijn dat ik de broeken om kan ruilen voor een kleinere maat

Goed, fijn dat ik de broeken om kan ruilen voor een kleinere maat. Ondanks de uitgebreide omschrijving over de maatvoering, kwam ik per abuis bij de verkeerde maat uit. Maar fijn dat ik de broeken kan retourneren en een kleinere maat kan bestellen.

Snelle levering. En retour goed afgehandeld

De bestelling was snel geleverd. Helaas waren de broeken te klein. Na een telefoontje naar jullie toe heb ik te horen gekregen hoe ik de broeken terug kon sturen. Ik heb ze terug gestuurd en binnen enkele dagen had ik mijn geld terug gestort op mijn rekening

Super snel geleverd. Product voldoet aan de wensen en hetgeen op de site werd weergegeven.

mooie jas,snel geleverd

goede keuze

Prijs/kwaliteit prima

Goede kwaliteit, scherpe prijs.

Prima aankoop

Keurige aflevering met duidelijke informatie wanneer het exact zou worden afgeleverd. Apparaat werkt ook prima.

Helemaal goed.

BTN doet wat het beloofd en zo hoort het ook. volgende keer kom ik weer op de lijn.

Gewoon zeer slegt

Ik had een sneeuw ruimer besteld. Na bijna 9 dagen niets ontvangen.

duidelijke en overzichtelijk website

goed voor onze doel groep landbouw een paar opmerkingen er worden maten gegeven in inch gegeven 3/4 en 2/4 kan dit niet in cm

Goede ervaring snelle levering

snel, netjes verpakt

Prima !

Geen enkel probleem, goed product, snel geleverd

Osloweg 139

9723BK Groningen