Uitstekend, ik kan niet anders zeggen. Duidelijk, transparant en klantenservice is gewoon nog menselijk en oplossingsgericht (deze hadden wij nodig door problemen vanuit onszelf). Enige minpunt is dat zij in Groningen zitten, dus ophalen wordt lastig.

Net en keurig bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen.

groot assortiment, alles keurig optijd bezorgd, kundig personeel, leuke acties en de prijs is goed.

snel en correct

Het wordt snel geleverd en zoals het hoort. Niks op aan te merken.

Prima, bestelling makkelijk te plaatsen, net als het ophalen.

Ervaring is goed

Vlotte verzending, prima producten en goede service!

Perfecte levering

Snelle en goede service

Mooie spullen en goede service en levering

Dat goed was

Snel hat ik mijn zending tuis ik bestel de volgede keer weer bij hun datzoo goed ging

Gewoon goed.

Snel goed en geen gedoe.

Prima laarzen

Winterlaarzen gekocht. Prima service en zelfs met dit weer geen koude voeten meer.

goeie producten voor goeie prijs

Duidelijk en klantgericht.

De bezorging was volgens afspraak. Compleet en naar wens.

Prima en snel geleverd

Correct en vlotte afhandeling

Ik heb de voor mij van belang zijnde producten vlot kunnen vinden op de overzichtelijke en praktisch opgebouwde website. Na bestelling zijn de producten de volgende dag al geleverd En was het geheel keurig ingepakt.

Is altijd goed en snel geleverd

Altijd tevreden

Prima prijs en het werkt.

Makkelijk bestellen online en dan afhalen in de winkel. Hoe makkelijk wil je het hebben? Ik had een perslucht bandenvullingsding gekocht. Werkt prima, maar heb het te kort om te zeggen of het lang meegaat. Ik verwacht niet veel problemen. Dit is een fijne winkel met een fijn assortiment ook voor niet-agrariërs en die toch allerlei handigs willen hebben voor een nette prijs.

Alleen jammer dat ik geen nieuwe tegoedbon heb gekregen

Goed gegaan.

Vandaag besteld morgen in huis.

Alles netjes geleverd

Alles volgens afspraak geleverd

Mooie polotrui

Mooie polotrui voor het werk is hij zelfs stijlvol. Alleen vind ik de onderkant van de trui smal.

gezochte makkelijk te vinden op de site en correcte levering

naar tevredenheid, bestellen is overzichtelijk met een duidelijke melding van wat besteld is en een goede aanduiding wanneer en door wie er geleverd gaat worden

Goeie service en prijs/kwaliteit verhouding

Goeie service en prijs/kwaliteit verhouding.

Top kwaliteit en service

Top kwaliteit Snelle levering

Alles (5 artikelen) in 1 pakket keurig op tijd ontvangen. Super!

...

Lekker warm

De kalveren hebben het lekker warm en het past perfect.

Osloweg 139

9723BK Groningen