Goede kwaliteit en betrouwbare zaak

Goede producten voor een goede prijs. Ruime keus en voede kwaliteit. Aanbeveling: Voeg voor de kleding een matentabel toe. Dan kunnen klanten een betere keus maken welke maat ze nodig hebben.

nette en corecte afhandeling

geheel vgls wens verlopen

Zeer compleet aanbod en goede beschrijving

Prettige webshop en veel keus

Snelle service, prima product, goede prijs!

Snelle service, prima product, goede prijs!

Tico 250C mig Vriendelijk . Goede Uitleg de volgende dag geleverd GEWOON ZO ALS HET HOORT. BEDANKT

Super vriendelijk en behulpzaam

Erg vriendelijk en veel ervaring en nemen alle tijd om dingen uit te leggen en snelle levering

Perfect alles

Ze verkopen goed spul en snel geleverd

zeer snelle levering

Makkelijk te bestellen en de volgende dag geleverd

Ík goede ervaringen met dit bedrijf

Ík vindt het gewoon goed bedrijf

Super snelle levering

Prima levertijd en product . Helemaal blij mee.

Snel en correct

Snelle en correcte afhandeling. Prima service, bedankt

Uitstekende klantenservice

Mijn bestelling was niet voorradig. Ik ben gebeld en uw medewerker heeft mij zonder extra kosten een beter/duurder product geleverd.

Super ervaring

Snel besteld en snelle levering

Snelle levering top

snelle levering top

snelle levering en goede service

TOP! betaalbaar en snel

TOP! betaalbaar en snel

Scherpe prijs en snelle levering!

kan het zeker aanbevelen. Compressor gekocht die hier het goedkoopste was met gratis levering.

Top winkel met ruime voorraad en breed assortiment

Ik loop de winkel in en zie gelijk wat BTN tot een succes maakt. Genoeg keuze, simpele en praktische inrichting van de winkel. Als ik midden in de winkel sta en ik zoek gereedschap, kan ik de hoek waar het gereedschap te vinden is, zien.

Veel keuze

Eenvoudig bestellen. Prima service. Snelle levering.

Prima en zeer overzichtelijk

Zeer overzichtelijke webshop !!! Artikel (airpress compressor) duidelijk omschreven. Snelle bevestiging van bestelling en leveringsdatum. Levering zelfs een dag vroeger dan voorzien. Met vriendelijke groet, Dirk Maes Brugge (België)

Geweldige ervaring!!

Had 3 werkbroeken voor mijn man besteld maar die waren door de corona kilo's helaas te klein.... Daarom retour gestuurd!!

Goed product, heldere communicatie

Goede spullen, perfecte communicatie en tijdige levering!

Goeie service

Fout op site

Door een fout op de site kreeg ik het verkeerde artikel. Hierna een mail gestuurd met de fout op de site en hoe ze het op willen lossen. Hierop helaas geen antwoord gekregen. Helemaal niks van hun gehoord. Wijs je hun op een fout van hun met screenshots en al. Geen reactie. Het was maar een klein artikel. Sturen ze in een grote doos vol opvulling terwijl het wel in een envelop kon. Verspilling ook nog. De verzendkosten waren 4 keer de kosten van het artikel.

Uitstekende service

Bedrijfskleding besteld, volgende dag in huis, goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Osloweg 139

9723BK Groningen