zeer goed advies en denken goed mee

verschillende bedrijven benaderd maar BTN de Haas denkt goed mee en geeft goed advies, voor leuke prijzen, levertijd ook snel, alleen was niet op voorraad door corona levering problemen maar ligt niet bij hun,

Ik heb een machine besteld. Die kon niet op korte termijn worden geleverd. Dat was jammer. Daarom geen 5 sterren. Ik ben goed op de hoogte gehouden waarom en wanneer de machine wel geleverd zou worden, zowel per mail als per telefoon. Op het moment dat de bestelling was gearriveerd werd ik daar per mail over geïnformeerd en stond de machine voor mij klaar.

Ik had een bestelling gedaan tegen een zeer goede prijs en een super snelle levering.echt geweldig ook het telefonische contact was heel goed en men doet wat men zegt

Zeer goed.

Je krijgt wat je ziet!

Eerste keer besteld tevreden.

Correcte afhandeling en een snelle levering.

top!!

Vlot snel goed

Top product en snel geleverd

Super hoe snel het product werd geleverd en wat de kwaliteit is. Zal er zeker vaker bestellen.

Goede en snelle levering

Topkwaliteit, snel geleverd

Trampolinerand besteld, super zwaar. Je ziet en voelt dat materiaal goede kwaliteit is. Eerst rand van Etan besteld bij andere leverancier maar die blijkt gemaakt van vuilniszakkenplastik dus teruggestuurd want die is nog geen euro waard. Alleen de waarschuwingstekst op de trampolinerand moet nog even langs een Nederlandse spellingchecker want die is krom en als je die moet geloven leidt trampolinegebruik bijna zeker tot overlijden! Gelukkig hebben mijn kinderen geen tijd om te lezen en stuiteren ze weer fijn in de tuin ipv in huis.

Snelle levering en goede producten

We kopen vaker wat bij BTN, klantvriendelijke zaak, goede producten, prima service. Deze bestelling was eveneens naar verwachting goed.

uitgebreid assortiment, duidelijke info, snelle levering

gevonden wat ik zocht, duidelijke info.

Snelle levering. Goedkope springmat maar goede kwaliteit.

Snelle levering, mooie spullen

De website is erg overzichtelijk, de prijzen goed. Blij met mijn kruiwagen die snel werd bezorgd.

Accu rugspuit besteld van Solo goed product en snel in huis.

de boomzaag werkt prima en fam gaat er ook 1 bestellen

Geen verbetering mogelijk

Besteld, geleverd, klaar, zoals het hoort. Prima!

Super snelle levering en goede service.

Super tevreden

Prima en snelle service

Via google kwam ik bij dit bedrijf. Is heel goed bevallen.

Service gericht bedrijf dat hun afspraken na komt.

Klantvriendelijk geholpen met zeer nette service en zelfs in corona tijd snelle levering.

Kruiwagenwiel besteld deze bleek lek, kregen een nieuwe gestuurd.

Ik vind het goed

Ik bestelde mijn pakketje en hij kwam gewoon zoals beloofd de volgende dag aan.

Goed assortiment

Tijdens en na de bestelling is de levertijd niet helemaal duidelijk. Het lijkt of het product op voorraad is en toch duurt de levering een week. Uiteindelijk netjes en naar verwachting afgeleverd.

komen afspraken na

vandaag besteld morgen geleverd