correct bedrijf.

Alles volgens afspraak.

Super tevreden

Mijn bestelling werd snel, goed, netjes en op de afgesproken datum geleverd Ik ben super tevreden. Ook over het steekwagentje zelf

prima bedrijf

ik had een onderdeel besteld. en de volgende dag ontvangen. het probleem aan mijn compressor deed zich nog steeds voor. naar een mailtje aan btn werd ik direct gebeld door peter blom die mijn probleem telefonisch oploste. goed werk!

Goede keus, prima prijs en netjes geleverd.

Heel tevreden over de door mij bestelde tractorspullen.

snelle levering van een goed product

duidelijk website, keuzeopties in betaling waren voldoende en levering was ook goed.

Gewoon goed

Bestellingen gaan altijd goed. Niet op voorraad? Dan krijg k een belletje. Keurig. Ook fijn te weten hoe laat je bestelling gebracht wordt.

prima.

Dit was de eerste keer, dat ik een bestelling plaatste bij deze firma. alles is naar tevredenheid afgewikkeld. Gr P.Haarsma

Goed - jammer dat een toevoeging direct na betalen niet meer mogelijk was.

Jammer dat een toevoeging aan de bestellijst direct na betalen niet meer mogelijk was. Ik heb dit verzocht via email, echter bleek niet meer mogelijk ondanks directe reactie.

Snel professioneel en goede kwaliteit/prijs

Via de website vond ik snel wat ik nodig had. Daarnaast kwam uit de vergelijking BTN de Haas gunstig naar voren. Zou ik zo weer doen.

BTN doet wat het belooft.

Keurige artikelen, netjes verpakt en de boerderijdrop, prima. alleen bezorgmoment paar keer uitgesteld.

Op tijd ontvangen wat ik had besteld

Keurige snelle levering

Voor het eerst wat besteld bij BTN. Keuze mede op basis reviewscores gemaakt. Maandag besteld en woensdagochtend netjes in huis. Bevestiging bestelling en info rondom moment levering keurig in orde. Bij de bestelling zat zelfs nog een attentie van het bedrijf. Kortom, komen zeker nog keer terug bij BTN

100%

Goede website, snelle levering.

Snelle levering, product top!

Trampoline springmat besteld. Artikel was snel gezorgd en van hele goede kwaliteit. Nette service, goeie prijs.

Goede website, correcte berichtgeving en een uitstekend product.

prima snel en in orde

eenvoudig

Goede webshop voor boeren en buitenlui

Had een vraag over trampoline. Snel en goed geholpen, online besteld en de volgende dag in huis. Kortom, top!

Advies gevraagd en gekregen en prompte levering

Wij wilden graag het wiel van een kruiwagen vervangen door een lekvrije variant. De site was niet duidelijk over enkele details. Eeen telefoontje leverde duidelijkheid.

snelle levering, goeie prijs.

Levering en info over de levering zijn prima in orde, evenals de prijs. Wat voor verbetering vatbaar is dat de levering op een afhaalpunt geleverd kan worden. Of tijdstip van levering. Verder dik tevreden.

Uitstekende service

Eerste keer besteld bij BTN de Haas en is goed bevallen. Uitstekende service tegen een prima prijs.

Ik heb een trampoline rand besteld de volgende dag had ik deze al in huis. De rand heeft een hele goede kwaliteit. Wij zijn er super blij mee!!

Uitstekende service

Goed vakkundig telefonisch advies En vriendelijk personeel dat echt mee denkt met mijn situatie.

Keurig volgens afspraak geleverd, goede kwaliteit

Artikelen waren van goede kwaliteit en de volgende dag geleverd volgens afspraak. Ook prima op de hoogte gehouden van de verzendstatus..

Prima producten.

Langere levertjes dan ik had verwacht door wat er op de site stond. Voor 14.00 uur besteld is dus 3 dagen later in huis, en niet 1 dag. Geeft niet, maar zeg het dan ook niet. Daarnaast zou ik graag een fysieke rekening bij de verzending bijgevoegd hebben, ipv via je account iets downloaden wat je dan zelf moet uitprinten.

online besteld en zelf afgehaald alles crrect verlopen engmakkelijk in dee corona tijd.

Osloweg 139

9723BK Groningen