Bedankt voor de snelle levering

Top kwaliteit super geschikte medewerkers

Dikke prima ik haal bijna alles bij btn meestal rechtstreeks uit de winkel. Nu toch maar eens via internet besteld. Dikke prima goed en snel geleverd!!

Goede prijs,kwaliteit en snelle service.

Ik zocht trampoline mat 305 cm 54 veren. Bij BTN was veel goedkoper dan alle andere sites die ik heb bezocht. Dus heb ik besteld, matje was een dag daarna al binnen. Matje is goed kwaliteit. Super!!!!

Gewoon goed!

Alles volgens afspraak

Prima snelle levering.

Bestelling keurig netjes verpakt en bezorgd

Twee sectorsproeiers + standaard en een pomp besteld. Duurde iets langer dan verwacht voor eea binnen was, maar in Corona-tijd is dat misschien te verwachten. Verder prima voor elkaar.

Levertijd Produkt was wat langer en dat was bij ons ook bekend desalniettemin werden wij gebeld door servicemedewerker die dit ons vertelde zodat wij niet voor verrassingen kwamen te staan. Top. Meedenken heet dat 👍. Produkt kwam alsnog veel eerder. Hartstikke top. Dikke voldoende.

Voldoet aan verwachtingen

Mijn grasmaaier gevonden via internet en eenvoudig besteld en doet wat hij moet doen. 1 puntje van verwarring hij word standaard aangeboden met 5 liter brandstof maar helaas is deze niet mee geleverd vandaar mijn 3 sterren

Meedenkend en betrouwbaar

Snelle levering, betrouwbaar. Denkt in oplossingen.

Prima en snel

Makkelijk in bestellen. En snel met bezorgen

Snelle levering ondanks Corona tijd. Duidelijke afspraken.

Prima materiaal en op tijd geleverd

Toppie

Goed en snel geleverd

Snelle en nette levering, product goed !

Goede en snelle service

Grote klasse!!

Uitstekend!

ruime keuze en grote klasse

al zoekende kwam ik op de site terecht van BTN de Haas,zocht een soort net voor over de omheining van mijn fruitbomen die toch water doorlaat en de vogels buiten houdaldus geslaagd

Tevreden!

Adequaat geholpen en prima service

Duidelijke site en snelle en correcte levering goed spul

Goed advies

Prima assortiment en scherpe prijzen

Prima assortiment en goede prijzen voor de producten die ik zocht In vergelijking met de bouwmarkt

Doen wat beloofd is. Prima kwaliteit

snelle response ook in deze corona tijd

Ondanks mijn verkeerde beoordeling van elektrische apparatuur (hand gereedschap ) Was het geen probleem om apparatuur te ruilen. Ook in deze corona tijd. en dat in 1 dag !

Tijdige en juiste levering.

Was een van de weinige websites die de juiste veren had voor onze trampoline. Relatief een kleine aankoop maar keurig verwerkt door BTN de Haas.

Snelle en nette levering

Pakket netjes afgeleverd, voldoet aan de verwachtingen

Osloweg 139

9723BK Groningen