zeer vlotte en correcte levering en een goede communicatie rond de levering.
het is in tweeen geleverd en de eerste keer waren we niet thuis volgens de chaufeur dit moet nu nog komen 17-01 En vervolgens 1 paar laarzen inplaats 2 paar zeggen dat het er 2 zijn maar er past niet eens 2 paar in de doos
Geachte, dank voor uw review. Naar wat later bleek is uw pakket zoek/beschadigd geraakt bij de transporteur waarna er een nieuwe zending naar u is verstuurd. Vertrouwende erop dat alles naar wens is opgelost. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag van u. Met vriendelijke groet, Hans van Erp [email protected]
Originele beoordeling
het is in tweeen geleverd en de eerste keer waren we niet thuis volgens de chauveur dit moet nu nog komen 17-01
bestellen ging heel eenvoudig, overzichtelijke website en heel goed artikel
Goed, en goede prijzen
Achteraf: betrouwbaar en ik heb er een goed gevoel bij.
als je contact opneemt, word je vriendelijk te woord gestaan, en goed geholpen. echter staat bij producten, nu besteld vandaag verzonden, dat is weleens wat later verzonden, en zeker als je het nodig hebt, is dat weleens een beetje een nadeel, verder zijn wij super tevreden, goede prijs/kwaliteit. en wel aan huis geleverd, goede en ook leuke acties.
Deze keer duurde de levering heel lang, maar normaal vlotte levering
Wanneer zal mijn pakje geleverd worden aub?? Reeds bestelling uitgevoerd lange tijd geleden ...
Geachte, dank voor uw review. Helaas is de zending lang onderweg geweest omdat de vervoerder de zending was zoekgeraakt. Gelukkig is het pakket alsnog gevonden en bij u afgeleverd. Excuus voor de vertraging en het ongemak. Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Voor onze drie oude geiten waren we op aanraden van de dierenarts op zoek naar (biologisch geteeld) luzerne hooi. Via internet kwamen we bij BTN de Haas terecht. Heel fijn dat hier ook kleine hoeveelheden besteld kunnen worden.
Tevreden
Ziet er prima uit en is keurig bezorgd
Mijn bestelling is uiteindelijk na vijf weken geleverd.
Geachte dank voor uw review. Helaas hebben we 2 van de 9 artikelen pas na 5 weken kunnen leveren, excuus daarvoor. De overige 7 artikelen hadden we na 3 dagen alvast verstuurd zodat u met het grootste gedeelte alvast aan de gang kon. Excuus voor het late naleveren helaas lukte het niet sneller omdat de fabriek leveringsproblemen had. Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Originele beoordeling
Mijn bestelling is uiteindelijk na vijf weken geleverd.
De koop is goed maar de post was erg traag dit keer!!zondag besteld en vrijdag pas in huis is te traag!!
Bestellen ging eenvoudig. De prijs was prima. De levering vlot. De verpakking wat minder, maar wellicht had het gewicht (25 kg magnesium) daar debet aan.
Het zijn melkmouwen, maar door dat het onderste gedeelte van neopreen. Hier zit een naad en deze is niet waterdicht. Dus niet helemaal geschikt als melkmouw
Geachte, dank voor uw review. Waar stiksels zitten is het inderdaad niet 100% waterdicht, het neopreen zorgt ervoor dat de mouw op zijn plaats blijft zitten en de rest van de mouw droog zal houden. Daarom is deze in onze ogen en ook van vele andere klanten wel geschikt als melkmouw. Van andere klanten die deze melkmouw gebruiken horen we dat ze lange melkershandschoenen gebruiken die ze over het neopreen gedeelte heen trekken, wellicht is dit voor u ook handig. Met vriendelijke groet, Hans van Erp
BTN heeft een ruim assortiment en levert snel, ook als iets niet voorradig is dan wordt de bestelling gewoon geleverd en het resterende wordt na geleverd. Als er iets is dan wordt dit ook telefonisch netjes behandeld. Kortom een fijn bedrijf waar we regelmatig iets bestellen.
We bestellen regelmatig bij BTN de Haas en zijn zeer tevreden over het aanbod, de prijzen en de snelheid van levering. Het is een duidelijke site wat het makkelijk maakt om snel een bestelling te plaatsen.
Tyleen slang besteld 2 dagen later waren de spullen nog niet geleverd. Op jullie site adverteren jullie met vandaag besteld morgen in huis. Helaas hebben wij hierdoor een andere oplossing moeten gaan zoeken op het laatste moment. Dit heeft ons helaas veel tijd geld en energie gekost.
xx
Goede advisering voor een goed betaalbaar product
We zijn in de kerstvakantie bij BTN in de winkel geweest. Erg leuk en veel artikelen in de winkel op voorraad. Vriendelijk en behulpzaam personeel, en hoe leuk we kregen ook nog een gehaktbal!! Nu voor de eerste keer ook een online bestelling geplaatst. Overzichtelijke site en een vlotte bezorging. En de mogelijkheid om op rekening te kopen. En nu zat er een suikerbrood bij de bestelling. Zeer boervriendelijk bedrijf.
Leuke set, goed geprijsd en van uitstekende kwaliteit (merk Unior)
Mijn paard heeft een hele natte stal omdat ze daar in moet blijven staan vanwegen blessures. 4 keer per dag drollen wippen maar was niet tegenaan te werken tot ik jullie stalpoeder vond. Mooi spul en ruikt ook nog eens heerlijk. Lage bezorgkosten voor een 25 kilo zak en snelle levering. Ik ben er blij mee bedankt
goede producten