duidelijke site, goed vervolg van verzending etc.

Nette verwerking van de volledige order

Heel service gericht

Een foutje kan iedereen maken. Helaas ontving ik niet precies wat ik besteld had. Ik stuurde hier een e-mailtje over en werd gelijk gebeld. De medewerker gaf zijn excuses en zorgde dat mijn bestelling thuis werd geruild voor het juiste artikel. Hij had er ook nog een leuke attentie bijgedaan. Deze service kom ik niet vaak tegen. Ik voel mij als klant koning. Het artikel was overigens goed ingepakt en voldeed.

we zijn tevreden

prima, vlotte levering, is super

Vlotte levering

Fijne vlotte levering, netjes verpakt.

Doen wat ze zeggen en dat op een uiterst vriendelijke manier

Omdat ik via de site niet iets helemaal helder kreeg, zowel telefonisch contact gehad en langsgeweest. Op alle manieren vriendelijk geholpen. Het bestelde werd de volgende dag geleverd. Waarbij overigens ook de verzender (Koopmans Trans) uitermate vriendelijk was.

handige website, snelle levering

uitgebreid assortiment en scherpe prijzen

Gemakkelijk, snel, perfect

ben zeer tevreden

eerste in druk ok. levering op afgesproken tijd. 1 verkeerd product maar geen probleem dit zal ook wel opgelost geraken. wie iets doet kan fouten maken.

buitengewoon plezierige behandeling

Er bleken problemen met de leverancier van het door mij bestelde. De afhandeling daarvan en de manier waarop het probleem is opgevangen waren buitengewoon correct en plezierig

Super snelle levering ook in de vakantie periode

Ik was op zoek naar een rol plastic, Erg betaalbaar en supersnel geleverd !!

perfect!

Bestelling netjes en keurig op tijd afgeleverd. Precies zoals wordt beloofd op de site. Dat is bij sommige leveranciers wel eens anders is jammer genoeg mijn ervaring. Ik zal zeker , indien nodig, weer gebruik maken van de diensten van BTN de Haas!

Webshop die de moeite waard is

Echt een webshop die de moeite neemt als de klant in problemen zit, goed bereikbaar en goede service daarnaast ook scherp met de producten en verzenden.

Goede, snelle service en leuke aanbiedingen

correcte en vlotte service

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en correct geholpen met mijn vragen. De bestelde materialen werden snel en netjes geleverd.

Zeer vriendelijk bedrijf goede producten

Mooie producten goede kwaliteit zeer snelle levering

Beste prijs en snelle bezorging.

Zie boven.

prima om zaken mee te doen

alles ging precies zoals verwacht.

Snelle en juiste levering

Ben super tevreden. Scherpe prijzen, snelle levering en goede producten. Wal wil je nog meer.

Makkelijk te bestellen en je word goed geïnformeerd over waar en wanneer je pakketje komt

Zoals hierboven al zichtbaar: zeer goed!

Het inpakken in overdoos had iets beter gemogen, maar verder niks dan lof!

Top bedrijf , zeer tevreden !!!

S, middags besteld , andere dag op tijd geleverd , met track and tracé . Kan ik iedereen aanbevelen !!

Net bedrijf, ook zeg ik het zelf(:

Wauh!

Goede snelle levering

Goede snelle levering, alleen jammer dat het niet in de juiste verpakking zit wat ik besteld heb. Had een Jerrycan besteld 60l en krijg een olie vat van 60 l. Lastig uitschenken !!

Erg behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon!

Ik ben goed geholpen aan de telefoon over de reparatie van onze trampoline en dat heeft me veel geld gescheeld! Bedankt!

Osloweg 139

9723BK Groningen