Zeer goede kwaliteit voor goede prijs!

Geweldige palen, staan prachtig in het weiland. Goede prijs /kwaliteitsverhouding. Aflevering was minder, chauffeur wilde niet stukje op onverharde weg rijden. In het buitengebied komt dat toch vaker voor lijkt me?

Alleen de maat was te klein

Alleen nog maar positieve ervaringen gehad

producten geleverd zoals verwacht

producten geleverd zoals verwacht

Ik bestel bij BTN nooit meer iets!

Mij werd verscheidene keren beloofd dat het bestelde item onderweg was, een keer was het volgens hen (na telefonisch contact ) aanwezig ,waarna ik het op ging halen ,en wat bleek er werd doodleuk bij gezegd dat het item er niet was en dat het opnieuw besteld moest worden en dat ze het dan binnen 2 dagen binnen hadden, wat overigens niet gebeurde waardoor ik de bestelling die ik bijna TWEE WEKEN geleden besteld had ,geannuleerd heb ! Ik voel mij aan het lijntje gehouden en totaal niet serieus genomen door dit bedrijf en hun handelswijze vind ik zeer laakbaar !

Afhandeling is conform bestelling

Afhandeling is conform bestelling.

Lekker wam

Alles snel geleverd. Foutje op de factuur, een telefoontje, binnen paar minuten opgelost. Willem.

Lekker voordelig en kwaliteitsproduct

Fijne kwaliteit bentoniet en voor een prijs die je nergens anders vindt.

Geen product ontvangen

Ik zou het product gisteren krijgen maar niemand geweest !!

Snelle levering tegen en eerlijke prijs

prima producten snel geleverd

prima producten en snel geleverd

Goede en snelle service

na drie keer hier hebben besteld en alle drie keren was de bestelling op tijd en zonder problemen. alles wat je nodig hebt voor agrarische doeleinden valt hier te vinden en er is een prijs voor iedereen. tot het niet kan blijf ik bij BTN. 5/5 Ceder

Goede service korte levertijd

Snelle levering doe wat ze hebben afgesproken.

Supersnelle levering, goede prijs. Niets op aan te merken.

goede kwaliteit, snel geleverd

Overzichtelijke site, snelle levering

snel geregeld

prima trechter voor schappelijke prijs

Verkeerde voorlichting, maand levertijd

Eèn product niet leverbaar, (feb-2025), beloofd te leveren binnen 14 dagen me 14 maart gemeld, product bleek niet leverbaar In overleg ander product ontvangen op 17-03-25, met prijs aanpassing Dus een maand moeten wachten!!!!!!!!

Goede levering mooi product

Binnen een acceptabele tijd geleverd

Bestellingen kloppen altijd

Toegankelijke website, snel geleverd en vriendelijke klantenservice. Aanrader!

Snelle levering, groot aanbod, correcte prijzen!

Snelle levering, groot aanbod, correcte prijzen!

Snelle levering zonder gedoe en goede prijs

Korte zoektocht leverde als resultaat dat ik bij BTN de Hass uitkwam, die ik niet kende. Referenties waren goed, dus bestelling geplaatst. Verliep allemaal vlot en probleemloos

Duidelijk webshop

Een heldere webshop met marktconforme prijzen

Osloweg 139

9723BK Groningen