Pluspunten
na mailtje keurig gebeld en mn verzoek gehonoreerd
VerbeterpuntenAls er geejn voorraad is dit op site beter bijhouden
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
heldere website
VerbeterpuntenVolgens de track and trace zou de bestelling 11 april aankomen. Het kwam echter pas de volgende dag. Daarmee zijn verkeerde verwachtingen geschept.
Pluspunten
Goed vriendelijk personeel, goede prijzen, snelle afhandeling, leuke acties
Pluspunten
correcte snelle levering, goed produkt.
Pluspunten
Verbeterpuntenbenzine dop besteld voor een B&S motor verticuteer helaas kreeg ik een niet passende dop leek wel en dopje van een plastic 5 liter vaatje dus miskoop van de maand veel te klein
Pluspunten
Uitzonderlijk snelle levering. Top!
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle service, goed product geleverd
Pluspunten
Snelle levering, goede artikelen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goed geprijsde accu's
VerbeterpuntenAndere transporteur nemen. Hij was ruim een uur te laat en bij de hand toen ik er wat van zei. Zo van: Je hebt pech want je bezorgtijd valt in mijn pauze en die neem ik toch echt. By the way; Wat heb ik aan een beoordelingsmaatschappij als Kiyoh als er in hun voorwaarden staat dat ze wijzigingen in de beoordeling mogen maken of ze gewoon kunnen verwijderen????
Geachte, Dank voor uw feedback! We nemen deze mee om onze service te verbeteren. Wat onze transporteur betreft…. De rusttijden zijn bij de wet geregeld en het overtreden hiervan staan hoge boetes op. Doch erg vervelend te horen dat hierdoor u net aan het verkeerde kant van het uur viel. We overleggen hoe we dit beter kunnen communiceren. Wat Kihoy betreft…. Wij als BTN de Haas hebben geen invloed op het plaatsen van een review anders dan gewoon een goede dienst leveren(: Ik kan mij voorstellen dat Kihoy zich het recht voorbehoudt beoordelingen te kunnen wijzigen/verwijderen, gewoonweg omdat er soms verschrikkelijke dingen geschreven worden die niet thuis horen op een beoordelingssite. Groet, Wim Kwant
Pluspunten
lage prijs en snelheid
Verbeterpuntenfoutieve info betreffende dag van levering (zelfs na contact en vermelding bij bestelling dat we wensten te weten op welke dag exact er werd geleverd)
Geachte, Dank voor uw feedback, dit is niet goed gegaan. We hebben inderdaad rondom pasen moeite gehad om alles op de perfecte manier te communiceren. Excuus hiervoor! Hoe kunnen wij u helpen om het goede gevoel weer terug te krijgen? Ik hoor graag. Groet Wim Kwant
De verpakking (doos) stond niet in verhouding met het bestelde. Klein ventiel besteld; Had makkelijk in een envelop gekund.
Geachte, Dank voor uw feedback en snap uw opmerking. Wij versturen alles met Transmission en met track en trace code. A. Om te voorkomen dat een mini pakketje zoek raakt en B. Dat we transportschade willen voorkomen maken wij met deze reden de pakketten groter dan we wensen. Groet Wim Kwant
Pluspunten
nabestelling gedaan, werd keurig geregeld
Pluspunten
Goed gereageerd op onze reactie mail op latere levering ijzerdraad. Tijdig alternatief geleverd.
VerbeterpuntenZorg dat wat je in de webwinkel aanbied voldoende op voorraad is om snel te kunnen leveren.
Geachte, Dank voor uw feedback! Terecht een ergernis voor u als klant en voor ons een enorme uitdaging deze voorraad goed in te schatten. Alle dagen zijn we druk om de omzet van morgen beter te kunnen voorspellen en onze voorraad te optimaliseren. De afwijkingen met eerdere periodes of vorig jaar zijn zo groot dat dit ons zorgen kindje is. Groet Wim Kwant