Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
goed geregeld vervangen van een ander artikel
Pluspunten
Snel geleverd goed op de hoogte gehouden van de status.
Pluspunten
Snelle afhandeling v bestelling. Mooi assortiment bruder en siku. Duidelijke site
Pluspunten
super snelle service
Pluspunten
Top bedrijf
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Vakbekwaam, vriendelijk en meedenkend personeel
Pluspunten
veel artikelen
Verbeterpuntenalles was niet gelijk te leveren
Pluspunten
goede behandeling na telefonisch contact en vragen
Verbeterpuntensite gaf aan dat er voor 14.00 besteld volgende dag in huis dat werd een week later dus verder onduidelijkheid over prijs dat kleine hoeveelheid goedkoper was dan de grotere afname
Pluspunten
persoonlijke benadering
Pluspunten
Goeie kwaliteit bestelde artikelen en op tijd geleverd.
VerbeterpuntenEr zat geen bon in de verpakking en geen informatie/formulier om het artikel evt. te retourneren.
Pluspunten
Pluspunten
overleg is mogelijk
VerbeterpuntenBeter via webwinkel aangeven of iets in voldoende mate voorradig is.
Geachte, Dank voor uw terechte opmerking! Wij hebben tevens een fysieke winkel, we hebben alle dagen kans dat er goederen in fysieke winkewagens rondrijden zonder deze zijn afgeboekt aan de kassa in ons voorraadsysteem, we realiseren ons dat dit als vervelend wordt ervaren. We hebben ervoor gekozen onze klanten die misgrijpen online zsm te melden wat de situatie is en gaan op zoek naar een passende oplossing. Ook hebben we helaas te maken met diefstal, schade, fouten etc... een 100% sluitende voorraad administratie is wel een wens doch tot op de dag vandaag niet mogelijk gebleken. Is uw zending inmiddels naar tevredenheid afgeleverd? Met vriendelijke groet, Wim Kwant