niet twijvelen aan je zelf
Pluspunten
Pluspunten
dat er elke keer een mail werd gestuurt
Pluspunten
ongelovelijke duidelijkheid!
past deze korting bij andere kortingen
Pluspunten
Niks op aan te merken! De bestelling van de beschermhoes voor de trampoline was een fluitje van een cent. Via een email op de hoogte gehouden van de snelle levering (1dag)! Prima service!
Pluspunten
prettig contact gehad over een van de eerste Hobelman maaikorven. Duidelijk iemand met verstand van zaken. Gaf goede uitleg en ook advies over wat dan nog meer te vervangen.
Verbeterpuntenwebshop mag nog wel wat duidelijker ingedeeld worden, erg veel pagina's met onderdelen van de maaikorven. verder ben ik er goed te pas over!
Levering kan sneller
Pluspunten
Er waren in eerste instantie verkeerde banden geleverd, maar na 1 telefoontje was dit direct opgelost en werden de volgende dag direct de juiste banden geleverd.
Pluspunten
Duidelijke communicatie.
Pluspunten
Snel, correct en goed artikel geleverd. Gaarne weer!
Pluspunten
Prima snelle bezorging,
Pluspunten
ik heb nog niet betaald,omdat de laser mini nog niet altijd zijn bereik toont.De een keer wel en de andere keer reageren de ganzen niet. Kan dat zijn dat de batterij te zwak is op dat moment?
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
het bestelde werd snel geleverd
Verbeterpuntengeen
bel 1 x geen terugbel re tour overal leg het in de bus na overleg komen ze het niet ophalen j de laat rutten
Geachte, Dit klinkt ernstig, is het inmiddels opgelost? Met vriendelijke groet, Wim Kwant
Pluspunten
binnen een werkdag de bestelling binnen.Keurig verpakt
Pluspunten
Snelle bezorging!