Pluspunten
een mail over de stand van zaken omtrent de voorraad en de exacte afleverdatum van het onderdeel
Pluspunten
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De soort producten. De locatie van het bedrijf.
VerbeterpuntenDe kennis van het personeel van de producten. Reactie op mails.
Geachte, Dank voor uw kritiek, hier kunnen we wat mee. Uit uw verbeterpunten merk ik op dat er niet afdoende gereageerd is op een mail en de kennis niet toereikend was. Kan u aangeven op welk mailadres er gecommuniceerd is, dan kunnen we herhaling voorkomen. bvd Groet, Wim Kwant
Pluspunten
Makkelijk web shop
VerbeterpuntenLevertijd met fabrikant beter op elkaar af stemmen.
Pluspunten
PRIMA BEDRIJF
Pluspunten
Snel, duidelijk, goede prijs
Pluspunten
Duidelijke uitleg per e-mail. Snelle levering
levertijd duurt een dag langer als op de site staat,
Geachte, Dank voor uw opmerking! Het lukt ons niet om een 100% betrouwbare levering de volgende dag te garanderen, das voor ons ook balen, Alles staat bij ons in het teken dit toch voor elkaar te krijgen. In uw geval duurde het ook een dag langer dan gepland, excuus. Hoe kunnen we het goedmaken? Ik hoor graag. Mvg Wim Kwant
Pluspunten
breed assortiment, goedkoop, snel geleverd.
Verbeterpuntenkwaliteit van sommige producten.
Geachte, Dank voor de feedback. Kan u aangeven om welk product het gaat, wij kunnen dan eventueel onze assortiment keuze bijtellen. bvd Wim Kwant
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Duidelijke website! Snelle levering.
communicatie, transport
Geachte, Bedankt voor uw feedback. Hier is duidelijk wat misgegaan, kunt u aangeven wat? We kunnen onze toekomstige service hiermee op een hoger niveau brengen. Heef u op mailadres [email protected] met ons gecommuniceerd? Ik hoor graag. Groet, Wim Kwant
Pluspunten
Aardige en deskundige mensen
VerbeterpuntenJe bestelling goed nalopen of dubbel check voor je het verstuurd.
Pluspunten
Duidelijke site en goede service
Pluspunten
Snel duidelijk goed
VerbeterpuntenGeen