gratis verzenden verlagen naar bv. € 75 , zie je ook bij de concurenten
Geachte, Dank voor uw review! We vragen inderdaad een bijdrage van 4.95 euro ex btw voor het picken, sorteren, administreren, verpakken, stickeren en vervoeren op de volgende dag tot 150 euro ex btw. We hebben de marge ''nog'' niet dit bedrag te kunnen verlagen. Groet, Wim Kwant
Pluspunten
Korte lijnen en daardoor snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
uitstekende service
Pluspunten
Goed en snel.
Pluspunten
Goede snelle service!
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Snelle en goed verpakte levering.
Verpakking van de mesjes kapot, lagen los in de doos.en de koerier heeft de bestelling meegenomen bij buren afleveren of achter weg leggen.nu had ik het vrijdag pas ipv dinsdag dan kan ik het wel bij de winkel gaan halen.
Pluspunten
Goed snelle levering
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Deskundig advies. Men neemt de tijd. Geen verkooppraatjes! Maandag om 13.00 uur besteld. In alle rust de bestelling met medewerker doorgenomen en gecheckt of alles op elkaar aan zou sluiten en ik niets vergeten had. Dinsdag om 7.50 uur stond de koerier op de stoep! Super!!!! N
Pluspunten
Heldere snelle communicatie. Levering wat vertraagd, maar door goede updates geen probleem!
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijsstelling.
Pluspunten
Verrassend uitgebreid assortiment en zeer scherpe prijzen. Volgende dag de bestelling afgeleverd door TransMission die mij vooraf een mailtje stuurde met de geschatte aflevertijd. Perfect!
Pluspunten
Je krijgt wat je besteld geen oppoetste foto bij het artikel.
Pluspunten
Snelle levering. Wat je zoekt is goed te vinden op de website.
VerbeterpuntenEr misten enkele elastieken in de verpakking van de trampolinerand.
Pluspunten
Vlotte levering. Product op tijd geleverd. voldoet aan de verwachting.
Verbeterpuntennvt
Sneller op emails reageren
Pluspunten
gebeurt wat via de mail beloofd wordt. tot nu toe alle zendingen goed afgeleverd. website overzichtelijk, door verzendkosten niet altijd concurrerend , dit wordt meestal gecompenseerd in tijd omdat ik er zelf niet achteraan hoef.
Verbeterpuntenwat mij betreft hoeft er op dit moment niets veranderd te worden, wel goed de vinger aan de pols houden en bij de les blijven.
Pluspunten
goeie duidelijke webshop. snelle service en was snel met de tractor weer in bedrijf.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Product met goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle correcte afwikkeling en alles is heel duidelijk.
Verbeterpunten0