Pluspunten
VerbeterpuntenGebruikte transporteur geeft te laat door wanneer men komt
Pluspunten
Snel en o tijd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
scherpe prijs
Pluspunten
Zeer goede communicatie, vriendelijke medewerkers, snelle levering.
Pluspunten
Zeer accuraat met een snelle verzending van een gedeelte van de bestelling op mijn verzoek, omdat ik het product de volgended ag nodig had. Wat niet op voorraad was en ik niet dringend nodig had, kreeg ik later apart thuisgestuurd.
VerbeterpuntenVoor twee uur besteld, een dag later in huis. Tijdig bevoorraden in alle redelijkheid natuurlijk.
Pluspunten
goede website met markconforme prijzen. Over de vertraagde levering is op zich goed gecommuniceerd.
VerbeterpuntenLevering uitgesteld omdat product tijdens de bestelling nog op leverbaar stond, maar in de winkel fysiek in de winkelwagen zou hebben gelegen, danwel een voorraadverschil. Daar mag nog wel aan gewerkt worden, want ik had het mede bij BTN besteld omdat het snel geleverd zou worden.
Pluspunten
Ze helpen je echt met vragen
VerbeterpuntenZover ik weet geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle service en een goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
Goede terugkoppeling, ondanks een misverstand.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
snelle reactie op de email en snelle levertijd
Verbeterpuntenwe hadden een produkt (flexibelle doeltjes) besteld dat in de eigen verpakking geleverd werd. dus niet in een doos of iets dergelijks. je kon zien dat er op gestaan was, zat een voetafdruk op. misschien volgende keer toch nog even extra inpakken. staat wel netter. nu lijkt het dat er niet met respect met dit artikel om is gegaan,