Pluspunten
Doen wat ze zeggen, al eerder spullen daar besteld. Toppertje.
Meer voorraad
Geachte, Dank voor uw opmerking. We streven alle dagen naar het zoeken naar de optimale voorraad. Het blijkt idd een lastige. Groet, Wim Kwant
Pluspunten
Handig online bestellen maar toch telefonisch (en fysiek) prima bereikbaar als er vragen zijn.
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Verbeterpuntenoverzichterlijkere website maken
strovels klompen zijn niet de echte originele maar **** zitten anders voelen anders en de maten komen niet overeen met de originele
Geachte, Onze leverancier ''Strovel'' heeft ons geen deelgenoot gemaakt van eventuele veranderingen. Spijtig te horen dat u deze ervaring heeft. Wij leven in de veronderstelling dat wij het originele product verkopen, een belletje naar onze leverancier bevestigde dit! Wat kunnen we doen deze twijfel weg te nemen? Mvg, Wim Kwant
Pluspunten
Super goede communicatie over levertijden.
VerbeterpuntenWebsite mag hipper. Voelt oudbollig aan.
Pluspunten
Ging helemaal goed de bestelling via internet. Netjes via mail geïnformeerd over de verzending. En 2 dgn later in huis.
Pluspunten
Perfecte administratie en logistiek
we hebben nog steeds niets ontvangen. levertijd 2 dagen????
Geachte, Onze leverbetrouwbaarheid is erg belangrijk doch niet 100%, we streven dit wel naar en kunnen gelukkig meer dan 90% de volgende dag leveren. In dit geval is ons het niet gelukt, excuus. Is het inmiddels wel geleverd? Groet, Wim Kwant
Pluspunten
Goede degelijke producten, correcte info omtrent de bestelling, verzending en aflevering.
VerbeterpuntenAssortiment verbreden naar nog meer agrarische producten voor tractoren en machines.
Het verpakken van de producten.
Pluspunten
Pluspunten
Eenvoudig het juiste product gevonden en erg snel en goed geleverd.
VerbeterpuntenEr mag iets meer info worden gegeven over het product en iets meer afbeeldingen, maar dat kan uiteraard ook aan mijn bestelling hebben gelegen. Verder heb ik de site namelijk niet echt bekeken.
Pluspunten
Snelle levering en ruim aanbod
Pluspunten
Hele snelle levering. Producten zijn van goede kwaliteit
Verbeterpuntende afmeting van de siku erbij zetten, niet alleen de verhouding
Pluspunten
super snelle levering.