een goed vriendelijk bedrijf

ik had veel kleine onder delen besteld ,1 onder deel waren er 20 niet op voorraad kon je zien bij de bestelling en er werd binnen een paar dagen nageleverd ,goed voor elkaar

makkelijk bestellen en snel leveren.

duidelijke site en afbeeldingen. makkelijk besteld snel en goed afgeleverd. en fact op de mail.

uitstekend

Overzichtelijke site en snelle levering

Je krijgt wat je bestelt

Hele vlotte en nette levering

Superdesuper goed

Goede zand grindslurfen en snel geleverd top!

gemakkelijk bestellen

er zat 1 kappotte lamp bij de levering , beter contoleren voor verzending.

snelle service ! mooie producten !!

snelle bezorging en zeer kwalitatieve producten !! een zeer net en goed bedrijf !!!

Goede kwaliteit, snelle verzending

1 gekocht artikel bleek niet in voorraad te zijn en kon niet geleverd worden, het geld daar voor moest terug geboekt worden. De overige artikelen ben ik tevreden over.

prima spul voor een eerlijke prijs

tevreden

snelle en correcte leveringen

fijn om online uit te zoeken en te bestellen voor een scherpe prijs.

goed product

goede kwaliteit, snelle levering

snel en correcte levering.

als prettig

Het hele aankooptraject van bestelling via levering tot de kwaliteit van het geleverde was prima

Nooit eerder zaken gedaan met BTN, maar bij mijn zoektocht naar een flink stuk afdekplastic kwam ik op hun website en die wekte vertrouwen. de website is overzichtelijk en voldoende informatief. betalen helder en eenvoudig. snelle levering en zojuist heb ik het plastic grotendeels in gebruik genomen en dat voldoet aan de verwachtingen. Het was vooraf aangekondigd dat het gerecycled is, en dat vind ik ook wel erg prettig. het is toch nog voldoende transparant voor mijn toepassing. dus deze ervaring is volledig positief.

naar verwachting

Snelle reactie en verkoop/verzenden

Alles snel en correct geleverd

BTN de Haas heeft een zeer groot assortiment dat je makkelijk kunt vinden op hun overzichtelijke website. De prijzen zijn netjes voor de kwaliteitsproducten die keurig en vrij snel geleverd worden

Levering niet volgens afspraak.

Levering was veel te laat. Een paar dagen oke maar geen weken. Een telefoontje was meer op zijn plaats geweest i p.v. een mailtje .

Bestelling correct afgehandeld

Na bestelling en betaling op tijd afgeleverd

Snel en goede kwalitijd

Snel binnen 2 dagen bezorgt jas is zo als beschrefen en zit lekker dank jullie wel toppers ga zo door

Goed en snel geleverd

Producten sneller geleverd dan aangegeven en wordt netjes op de hoogte gehouden over levering

Prima snel en volgens afspraak

Goed en snel geleverd

Correct

Goed en snel bezorgt

Alles goed en snel geleverd, duidelijke communicatie, helaas een oud type accu ervijbgeleverd gekregen terwijl in de beschrijving het nieuwe type erbij stond. Dat was juist de reden dat ik deze had besteld. Werkt verder perfect

Fijne online webshop

Je kunt gemakkelijk en snel herhaal bestellingen doorgeven.

Osloweg 139

9723BK Groningen