Kan het iedereen aanraden.

Wordt netjes geholpen jammer dat niet alles voorradig was en zou eventueel later bezorgd worden maar kan daar niet op wachten helaas .Mijn eerste bestelling zal niet de laatste zijn.

Snelle en correcte levering.

Zeer ged en correct.

Snelle levering!

Alle producten in 1 doos, snelle levering. klein minpuntje: de doos met waspoeder was niet helemaal goed dicht en alles zat onder.

snelle levering uitstekend product

Hangruif gekocht. Dit is volgens ons de enige leveranciers die deze ruiven in het assortiment heeft. Reuze handig in de kalverhokken omdat ze bij het uitmesten verwijderd kunnen worden waardoor de tussenhekken aan de kant kunnen.

Snelle levering, overzichtelijke ,

Duidelijke website, snelle levering voor goede prijs

De website is duidelijk en vragen over bezorging werden vriendelijk en goed beantwoord. De goederen werden de volgende dag bezorgd. De prijs was goed. Een aanrader dus

Prima winkel

Prima winkel waar je veel agrarische benodigdheden kan aanschaffen. Mooi meegenomen is de staffelkorting bij hogere afnamen. Verzending is zeer vlot en accuraat. Ook nette factuur voor je eigen boekhouding.

Mijn bestelling kreeg ik de volgende dag thuis bezorgd

Het is niet de eerste keer dat ik iets heb besteld bij BTN de Haas; ik wil hierbij benadrukken dat u elke keer goed werk levert; bedankt nogmaals!!

Veel keuze, goede prijs. Zou alleen de korting rechtstreeks op het account doen ipv een kortngscode die je snel vergeet in te voeren.

Juiste, snelle en goede levering

Juiste, snelle en goede levering

Met het bedrijf heel goed product ronduit slecht!

Ik heb Klausan besteld, staat sprayt in alle standen nou het enige waar het op komt is mijn vingers … waardeloos!!!

Netjes en snel geleverd

Nette zaak

snelle levering en netjes verpakt

het product voldoet aan mijn eisen en was de volgende dag al geleverd en netjes verpakt.

alles op tijd, ruim binnen de afgesproken tijd

perfect

heel goed

Alles goed verlopen

Ik hebtelefonisch contact gezocht en ik ben vriendelijk te woord gestaan en mijn zorgen zijn weg genomen

Talen Tools Mestvork 20-tands staal is beter dan de plastic variant

Sterk materiaal om zowel paardenmest uit de wei te scheppen als in de herfst blad op een hoop te harken.

Topservice!

Ik had verzending aangevinkt, maar was niet goed doorgekomen. Dit werd supergoed opgepakt en alsnog verzonden. We kregen er nog een heerlijke koek bij. Topservice, we kopen er al jaren.

zeer te verden

super

Goede levering

Keurige afwerking van de order.

Gewoon goed

Goed en snel geleverd

leveren wat betaald is

duurt wel 2 tot 3 dagen

Alles goed en snel geregeld

Alles perfect geregeld en nagekomen

Mijn man is laaiend enthousiast over die schoenen. Er zitten ook inlegzolen in. Hij is echt superblij.

Vrijdag besteld en maandag al geleverd!

Osloweg 139

9723BK Groningen