Pluspunten
Ik bestel altijd speelgoed prima
Pluspunten
Prima webshop,snelle levering. De compressor bleek olie te lekken,na overleg met btn de haas werd de volgende dag een nieuwe compressor geleverd. Prima service.
Geachte, Fijn te horen dat het snel is opgelost! Groet, Wim Kwant
Pluspunten
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Goede service Scherpe prijzen Gewone mensen
Verbeterpuntenruimere openingstijden
Geachte, Dank voor uw feedback. We proberen zo efficiënt mogelijk te werken en de exploitatie kosten zo laag mogelijk te houden. Hetgeen veelal weer terugvloeit als prijsvoordeel naar onze klant. Met vriendelijke groet, Wim Kwant
Pluspunten
Telefonisch redelijk snel bereikbaar. Goede kwaliteit materiaal.
VerbeterpuntenLevertijden goed aangeven en leverdatum sneller bevestigen. Bestelling voor 14:00 besteld = volgende dag bezorgd. De volgende dag nagebeld en bleek dit verkeerd te zijn. Het product is 2 werkdagen later pas leverbaar waardoor onze werkzaamheden stagneerden. Zoals BTN zelf al aangeeft word hier hard aan gewerkt en bij een volgende bestelling kreeg ik al snel per mail al een bevestiging met de levertijd erbij. Voor de voorgaande bestelling hebben wij een compensatie korting gekregen.
Geachte, Dank voor uw feedback! We streven een 100% levering op de volgende dag na, doch dit blijkt in de praktijk soms anders. Wij streven bij het constateren een zo snel en duidelijk mogelijke communicatie om de klant optimaal kunnen bedienen. Met vriendelijke groet, Wim Kwant
geen
Pluspunten
Zeer goede communicatie tussen moment van bestellen en moment van bezorgen.
Verbeterpuntenniet van toepassing
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en goedkoop. Snelle levering.
Pluspunten
snel en goed afgehandeld
Pluspunten
Gewoon tevreden.
Pluspunten
Alle afspraken nagekomen en perfecte levering