Pluspunten
Vlotte levering van het juiste product
Pluspunten
Duidelijke website met voldoende betaalmogelijkheden
VerbeterpuntenDe prijzen worden ex BTW aangeboden en dan kleiner eronder de prijs inclusief BTW, ik als particulier geef de voorkeur aan 1 prijs en dat is inclusief BTW
Geachte, Snappen wij, doch 90% van onze klanten zit in de BTW regeling vandaar dat wij hebben gekozen voor prijzen ex btw. We hopen dit jaar beide te kunnen aanbieden, u kan dan kiezen welke prijscommunicatie u wenst. Mvg, Wim Kwant
Pluspunten
Zeer tevreden. Voor mij hoeft deze beoordeling echter niet. de ongevraagde enquete is het enige minpuntje over mijn aankoop. Verder dik tevreden.
Verbeterpuntengeen klanttevredenheidsonderzoek per email nasturen en zeker geen herinnering!!!
Geachte, Dank voor uw feedback! We sturen inderdaad bij de eerste order een klanttevredenheidsonderzoek mee, dit om ons niveau telkens op te liften. In uw geval zal dit nu de laatste zijn(: Toch bedankt voor de opmerking. Met vriendelijke groet, Wim Kwant
Pluspunten
grasmaaier rij klaar olie zat er al in
Verbeterpuntenorder bon bij vervoer zat er niet in
Geachte, Dank voor de opmerking! We hebben gemeend deze niet meer bij te voegen. A.: Deze digitale tijd leert dat de info in de mail voorhanden is B.: We treffen een papierloze werkwijze na om ons milieu te sparen. Kunnen wij u nog helpen aan een geprinte versie? mvg, Wim Kwant
Pluspunten
Product prima
Pluspunten
Alles keurig netjes en snel opgelost. (stond foute voorraadvermelding op de site, waardoor artikel niet voorradig bleek te zijn) Op zaterdag nog komen brengen. Afgetankt en al.
Fijn om te horen(:
Pluspunten
Snelle & correcte levering
Pluspunten
Snel geleverd!!
Pluspunten
Goed en vertrouwbaar. Vekeerde product geleverd, binnen no time, heb ik de juiste gekregen. Bedankt!
Pluspunten
Wij dachten de verkeerde mat te hebben besteld maar na 1 telefoontje en wat uitleg paste de mat prima
Pluspunten
Prima, juiste product geleverd op de afgesproken tijd.
VerbeterpuntenVervangingsdoek besteld voor trampoline, zou een handleiding bij mogen hoe deze makkelijk te monteren is.
Geachte, Dank voor de feedback, we nemen dit mee! Groet, Wim Kwant
Pluspunten
Snelle aktie en reaktie, top producten
Pluspunten
mooie website, betaalbaar, goede service
Pluspunten
Leuke site hebben vaak meer dan ik kan vinden
Verbeterpuntenproducten die in de winkel en niet op voorraad zijn voor de web schop eventueel in twee keer uitleveren
Geachte, Dank voor uw feedback! We nemen dit mee. groet, Wim Kwant
Pluspunten
kan geen negatieve bedenken dus moet het goed zijn