Pluspunten
Wij hadden een verkeerde maat vangnet voor de trampoline binnen gekregen, dit werd zeer vlot hersteld door een nieuwe te sturen! Een warme douche voor dit bedrijf! Wat een top service!
(: fijn te horen! Heerlijk zo'n warme douche.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe chauffeur wilde de likemmers niet in de loods zetten. Waar ik naar gevraagd had met de bestelling. Hij zette de likemmers langs de openbare weg.
Geachte, Dank voor uw feedback! Het is niet gebruikelijk dat de zending wordt aangeboden aan de openbare weg. Wij kennen de situatie niet, kan u ons meenemen in dit bijzondere geval om herhaling te voorkomen? Mvg, Wim Kwant
Pluspunten
Je wordt op de hoogte gehouden wanneer de bestelling komt en als blijkt dat niet alle producten op voorraad zijn laten ze dit gelijk weten dus keurig bedrijf om zaken mee te doen
Pluspunten
Fijne website met goede foto`s en informatie.
VerbeterpuntenLevertijden kloppen niet altijd. Volgens de site zou de drinkbak eerder aankomen dan in werkelijkheid het geval was. Hierover werd overigens wel netjes een mail gestuurd door een medewerker.
Pluspunten
Goede communicatie Snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Snellere comminucatie en als er een afspraak gemaakt wordt deze nakomen, verzenden duurt te lang.
Geachte, Dank voor uw feedback! Hier is dus iets niet goed gegaan, excuus. Wat kunnen we voor u betekenen om dit een goed vervolg te geven? groet, Wim Kwant
Pluspunten
duidelijke website goede prijs / kwaliteit
Verbeterpuntenruimer assortiment landbouw factuur niet duidelijk
Pluspunten
makkelijk bestellen en snelle levering. goede communicatie bij vragen en gedurende het bestelproces
Verbeterpuntenzending bleek afgeleverd bij de buren (zoals ik met de verlader ook had afgesproken). er zat echter geen melding in mijn brievenbus dat de zending bij de buren was afgeleverd. dat had wel handig geweest.
Geachte, Dank voor de feedback! We zullen de expediteur vragen scherper te zijn met het communiceren middels een briefje. mvg, Wim Kwant
De bezorging laten afleveren zonder handtekening, wij waren op het moment van levering niet thuis dus het pakket kon niet afgeleverd worden.
Geachte, Dank voor uw feedback! Dit is ook onze wens... we zijn op zoek naar een oplossing. Groet, Wim Kwant
Pluspunten
Vlugge aflevering, als er iets niet goed is wordt het uitstekend afgehandeld.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
vriendelijke aqurate behandeling
Pluspunten
Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen.
Verbeterpuntensoms staan acties wat vreemd verwoord
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel artikelen voor mij van toepassing.
Pluspunten
alles werd correct (in 2 keer) geleverd.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en correcte afwerking. Goede communicatie.