Pluspunten
Snel geleverd geode prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Goede producten en prettig/deskundig personeel
Verbeterpunten1e verdieping (koopjes) is chaotisch en prijzen zijn soms onlogisch
Geachte, Dank voor uw feedback! We hebben uw opmerking ter harte genomen, de afdeling heeft inmiddels een wervelwind overleefd en staat er weer spik en span bij. We prijzen alles bruto/advies en prijzen met kortingstickers af. Dit kan inderdaad soms duidelijker. Ook deze nemen we mee. mvg, Wim Kwant
Pluspunten
Het gemak Snelheid van leveren Probleem snel oplossen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prima snelle levering
Verbeterpuntengeen
Afspraken nakomen
Pluspunten
Snelle bezorging,denken ook met je mee,ik had 2 x apart een bestelling gedaan op een dag.kreeg gelijk een mail dat de bestelling samen gevoegd zou worden en de teveel betaalde verzenkosten terug betaald worden. kijk dat is pas service.
Verbeterpuntengeen ga vooral zo door.
(: we will. Dank voor uw stimulans.
Pluspunten
Goed product en snelle levering
VerbeterpuntenDe prijs van de potten zijn nu wel veel duurder met btw en verzendkosten. Helaas verkoopt Kruidvat ze niet meer.
Pluspunten
Besteld en heel snel in huis!!!
Pluspunten
super snelle levering nadat er een schoen bleek te missen is deze klacht direct opgelost super gedaan.
Pluspunten
VerbeterpuntenAutomatisering mag nimmer een argument zijn als een client nog iets toe wil voegen aan zijn of haar bestelling. Een gemiste kans.
Geachte, Dank voor uw feedback! U heeft helemaal gelijk... Het is niet onmogelijk dat uw eerste bestelling 10 minuten na binnenkomst al bij de vervoerder in box zit. Hier iets bijvoegen is op dit moment niet te doen. Wel bieden we een kortingscode die de verzendkosten compenseert voor een tweede levering of toevoeging op de eerste. mvg, Wim Kwant
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie
Pluspunten
Zeer snelle levering !