prima bedrijf met goede service.

kwaliteit spullen en goede service en snelle levering.

Goed geholpen

Goed geholpen

snelle en goede service/levering

werd netjes terug gebeld over een gestelde vraag.

Onze vorige kabels door hun lengte en kealiteit zo gewild dat ze verdwenen zijn

Lange startkabels vooor de vrachtwagen een must ze staan altojd zo dat je er niet goed bijkunt

Ben super tevreden

Alles paletti

Goed geregeld

Super voor elkaar

Prettige webshop, wij bestellen er regelmatig!

Een fijne webshop en fijne klantenservice indien nodig. Wij bestellen er regelmatig producten voor ons bedrijf.

Gouden kwaliteit voor super laag prijsje van BTN de Haas Groningen

Alles weer compleet en netjes ontvangen met de postbedrijf. De producten zijn Goud kwaliteit en voldoen weer aan alle eisen die stel. BTN de Haas weer mooi samen werking.

Zeer positief

maakt afspraken waar ,goede inlichtingen Levert volgens afspraak

prima leverantie maar 1 probleem

prima leverantie maar 1 probleem alles op het verkeerde adres afgeleverd langevliet 11 Callantsoog ipv.langevliet 11 Julianadorp ik heb om die reden altijd het juiste postcode erbij 1787 BC gezet. Meer een probleem van de koerier waarschijnlijk maar altijd vervelend gr Dirk van Zanten

Prima site, snelle levering

Bestellen gaat eenvoudig, flink assortiment met reële prijzen, snelle levering volgens planning.

Alles goed

Gemakkelijk om de spullen te bestellen en de aflevering was ook helemaal goed.

Niet goed nog steeds niets ontvangen

Ik heb niets ontvangen

Geen oordeel

Vrijdag 26 mei zou pakket bezorgd worden tussen 12. 00en 14.00 uur door Transmission. Tot op heden nog niets ontvangen.

Bestelling snel in huis

Deze ervaring was geweldig snelle levertijd

Waardeloos

De bestelling zou vrijdag 26 mei binnenkomen. Bij de status staat afgeleverd, maar nog steeds niets ontvangen, 29 mei!

Goed materiaal en snel geleverd.

Ruime keuze van materialen voor de agrarische sector. Fijne site om op te zoeken.

goede kwalitijd en snel geleverd

Prettige webshop, uitgebreid assortiment en snelle levering

Aantrekkelijke webshop voor het bestellen van materialen. Prijs/kwaliteitverhouding is prima Levering netjes en snel

Snelle levering en goede service

kwaliteit tegen een mooie prijs

goed spul, mooie prijs, prima levering

Vlot en goed

super handig